Τοπικά

Για “ακραίες θέσεις  μισογυνισμού” κατηγορεί υποψηφίους του Χήρα η Λαμπρινή Οικονόμου  

Κύριε Χήρα, με μεγάλη έκπληξη διάβασα  όπως όλοι οι πολίτες του Δήμου Πύλης το σχόλιο της υποψηφίου του συνδυασμού σας, κας Παπαρούνα σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούσαν ένα άλλο μέλος του συνδυασμού σας.

 

 

Οι τραγικές θέσεις της ενώ λόγω «κυρίας» που διατυπώνονται στο σχόλιο σε δημοσίευμα σε επίσημο προφίλ του facebook ηλεκτρονικής εφημερίδας του νομού, το οποίο σας παραθέτω σε φωτογραφία επειδή το κατέβασε, επικροτήθηκαν  από πολλά άλλα μέλη του συνδυασμού σας πατώντας “like” στο σχόλιο της.

Ρωτώ λοιπόν ευθέως κύριε Χήρα εσάς και τον κύριο Τσιούτσια εάν σας αντιπροσωπεύουν οι συγκεκριμένες θέσεις και εάν επικροτείτε τα λεγόμενά της. Είστε υπερήφανος που έχετε στους κόλπους του συνδυασμού σας άτομα που εκφράζουν ακραίες θέσεις  μισογυνισμού;

Δυστυχώς το σχόλιο της εν λόγω «κυρίας» δεν έμεινε μόνο σε αυτές τις θέσεις περί βιασμών και εξαγοράς αλλά προχωράει σε αόριστα υπονοούμενα περί ηθικής παντρεμένων γυναικών με παιδιά για ανανεώσεις συμβάσεων προσβάλοντας και θίγοντας υπολήψεις αόριστα χωρίς καμία ντροπή προσβάλοντας όλες τις εργαζόμενες μητέρες και όλες τις γυναίκες και πολύ περισσότερο εμένα ως γυναίκα πρόεδρο της ΔΕΥΑ ΠΥΛΗΣ.

Πόσο άραγε αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να συμβάλουν στην αλλαγή νοοτροπίας την οποία επικαλείστε;

Πόσο πια θα συνεχίζουμε να διαβάζουμε  τέτοιου τύπου σχόλια και αναρτήσεις   στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μας προσβάλουν όλους ως κοινωνία, από ανθρώπους που θέλουν να διοικήσουν και να «αλλάξουν» τον τόπο;

Σίγουρα δεν φέρετε καμία ευθύνη για τα γραφόμενα της εν λόγω «κυρίας». Έχετε όμως μεγάλη ευθύνη εάν συνεχίσετε να διατηρείται άτομα με απόψεις σαν της «κυρίας» στο συνδυασμό σας.

 

Με τιμή

Οικονόμου Λαμπρινή

 πρόεδρος της ΔΕΥΑ ΠΥΛΗΣ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης