Τοπικά

Γυρίσματα του OPEN στα Μετέωρα (φωτό)

Το τηλεοπτικό κανάλι OPEN Beyond και η εκπομπή Ώρα Ελλάδος βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στα Μετέωρα , με επικεφαλής τον δημοσιογράφο – συγγραφέα Μένιο Σακελλαρόπουλο . Το  γνωστό δημοσιογράφο με το συνεργείο του καναλιού υποδέχθηκε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιάννης Μπουτίνας , ο οποίος τους ξενάγησε και τους βοήθησε σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων .

Το τηλεοπτικό συνεργείο μαγεμένο από το φυσικό τοπίο και τη δυναμική της περιοχής των Μετεώρων αποφάσισε τα γυρίσματα να καλύψουν 5 ολόκληρες εκπομπές στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας , από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι Μεγάλη Παρασκευή με θέμα την κατανυκτική ατμόσφαιρα των Μετεώρων το Πάσχα και κάθε εποχή αλλά και τα έθιμα της περιοχής τη Μεγάλη Εβδομάδα  .

Όπως τόνισε ο Γιάννης Μπουτίνας “το Ελληνικό Πάσχα είναι συνδεδεμένο με τα Μετέωρα και κάθε χρόνο εκατοντάδες επισκέπτες συρρέουν να ζήσουν αυτή την κατανυκτική ατμόσφαιρα στα Μετέωρα . Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει προβεί στην ολοκλήρωση όλων των οδικών δικτύων που οδηγούν στην περιοχή και έχει κάνει όλες τις προωθητικές ενέργειες για την αναγνωρισιμότητα και τη διάδοση αυτού του τουριστικού προορισμού”.

Οι συντελεστές της εκπομπής Ώρα Ελλάδος ευχαρίστησαν τον κ. Μπουτίνα για την αμέριστη βοήθεια που τους παρείχε και ανανέωσαν το ραντεβού τους για άλλους προορισμούς της Θεσσαλίας .

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης