Τοπικά

Δήλωση Άρη Μερεντίτη: “Για τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκα…”

Στην πρώτη του δημόσια δήλωση, δια του νομικού του εκπροσώπου Κωστή Τσόγκα, προχωρά ο δικηγόρος Άρης Μερεντίτης μετά το θλιβερό, αιματηρό, επεισόδιο τα ξημερώματα του Σαββάτου.

 

Ο ίδιος κάνει λόγο για “δολοφονική επίθεση που δέχθηκα”, σημειώνοντας πως αυτή “είχε ως σκοπό μεταξύ άλλων και τη ληστεία”.

Αναλυτικά:

ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΗ ΜΕΡΕΝΤΙΤΗ_

Σε σχέση με τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκα με σκοπό, μεταξύ άλλων, τη ληστεία, είμαι υποχρεωμένος στο παρόν στάδιο να μνημονεύσω τα εξής:

  1. Πέραν της πολύ άσχημης κατάστασης της σωματικής μου υγείας μου, ταυτόχρονα εξακολουθώ να βρίσκομαι ψυχολογικά σε κατάσταση σοκ.
  2. Είναι αυτονόητο ότι σεβόμενος την επαγγελματική μου ιδιότητα, ως και τις κείμενες διατάξεις του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας δεν δύναμαι να δημοσιεύσω ή να τοποθετηθώ δημόσια για οτιδήποτε έχει σχέση με την υπόθεση μέχρι και το πέρας της Ανάκρισης (ή/και της πιθανολογούμενης Συμπληρωματικής).
  3. Ενόψει των ανωτέρω, αφού ευχαριστήσω κυρίως τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και τα εκτός πόλης ενδιαφερόμενα, ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση των παραπάνω διαλαμβανομένων.

Με εκτίμηση,

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ν. ΤΣΟΓΚΑΣ”

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Α. Μερεντίτη, Κωνσταντίνος Τσόγκας

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης