Τοπικά

Δήλωση του δημάρχου Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Θα ήθελα, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, να ευχαριστήσω τους Αργιθεάτες για την ιδιαίτερα συγκινητική τους στήριξη και για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αλλά και κάθε προηγούμενο όλων των εκλογικών αναμετρήσεων στην ιστορία του Δήμου Αργιθέας.

 

 

Θερμές ευχαριστίες και άπειρα συγχαρητήρια ανήκουν στους ανθρώπους που μετείχαν στο συνδυασμό μας ως υποψήφιοι και συνέβαλλαν καθοριστικά στη συντριπτική επικράτηση!

Τόσο οι εκλεγέντες, όσο και οι επιλαχόντες έδωσαν έναν τίμιο αγώνα, με θετικό λόγο, καθαρότητα και επιχειρήματα.

Το 75,35%, που αποτελεί το μεγαλύτερο ποσοστό στη Θεσσαλία, δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, όχι μόνο για την προσπάθεια που έχει συντελεστεί έως τώρα, αλλά και για την προοπτική που έχει ο τόπος μας.

Αποτελεί, βέβαια, ταυτόχρονα την πιο αποστομωτική απάντηση σε όλους εκείνους που προσπάθησαν το τελευταίο διάστημα, με κάθε πιθανό τρόπο, να δυναμιτίσουν το δημόσιο διάλογο με ειρωνικά σχόλια, ψεύδη, ανακρίβειες και μεγαλοστομίες.

Όλα αυτά, ωστόσο, ανήκουν στο παρελθόν.

Η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει ενωμένους και ακόμα πιο δυνατούς.

Τα προβλήματα της περιοχής είναι ο μόνος αντίπαλος και είμαι σίγουρος πως η μάχη για την επίλυσή τους θα είναι κοινή, συνεχής, εξίσου δυναμική και στο τέλος νικηφόρα.

Επιμένω πως η ορεινή Αργιθέα μας χρειάζεται όλους, γι’ αυτό και είμαι βέβαιος πως ο καθένας από το μετερίζι του θα προσφέρει τα μέγιστα προς την ίδια δημιουργική κατεύθυνση.

Η νίκη είναι μεγάλη. Ακόμα μεγαλύτερη, όμως, είναι η ευθύνη για την ερχόμενη πενταετία.

Συνεχίζουμε, λοιπόν, με πάθος για την ιδιαίτερη πατρίδα μας και με πραγματική διάθεση για δουλειά, πάντοτε με εντιμότητα, συνέπεια, αποτελεσματικότητα και σεβασμό στους πολίτες!

Με ειλικρινή εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Αργιθέας 

Ανδρέας Β. Στεργίου 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης