Τοπικά

Δήλωση υποψηφιότητας της Κωνσταντίνας Μαραγγιανού-Τάκου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Στον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο εντάσσεται και η Κωνσταντίνα Μαραγγιανού-Τάκου.

 

Πρόκειται για μια νέα και δυναμική γυναίκα, η οποία επέλεξε να ζήσει και να δημιουργήσει στην Καλαμπάκα, καταφέρνοντας να ιδρύσει και να λειτουργεί σήμερα μια δυναμικά αναπτυσσόμενη βιοτεχνία εσωρούχων. “Θέλουμε προοπτική για τον τόπο μας” δηλώνει “θέλουμε ανθρώπους να μας δώσουν όραμα και ελπίδα για το μέλλον και ένας από αυτούς είναι ο Λευτέρης Αβραμόπουλος, με τον οποίο και συντάσσομαι”.

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

Η Κωνσταντίνα Μαραγγιανού-Τάκου μεγάλωσε στην Καλαμπάκα όπου διαμένει μόνιμα και είναι παντρεμένη με τον Παύλο Τάκο, με τον οποίο έχουν δύο κόρες.

Έπειτα από την αποφοίτηση της από το επαγγελματικό Λύκειο Καλαμπάκας και συγκεκριμένα το τμήμα πληροφορικής, απασχολήθηκε στην εστίαση και στην οικογενειακή ταβέρνα του πατέρα της. Αναζητώντας νέους δρόμους εδώ και λίγα χρόνια διατηρεί βιοτεχνία εσωρούχων. Ως ένα δραστήριο άτομο και με πολλές εμπειρίες στα πολιτιστικά δρόμενα καθώς συμμετείχε σε διάφορους συλλόγους, η απόφαση της να συμμετάσχει  για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές ήταν μονόδρομος.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης