Τοπικά

Δήλωση υποψηφιότητας της Παναγιώτας Μάνου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Μια νέα και δυναμική υποψηφιότητα από την περιοχή των Χασίων ανακοινώνει η «Δύναμη Ευθύνης» του Λευτέρη Αβραμόπουλου.

 

Πρόκειται για τη Γιώτα Τασίκα-Μάνου, μια νέα,  εργαζόμενη γυναίκα, η οποία είναι παρούσα στα κοινά εδώ και αρκετά χρόνια. «Ξημερώνει μια νέα εποχή για την Καλαμπάκα και τον Δήμο Μετεώρων» λέει η ίδια «με έναν νέο άνθρωπο όπως ο Λευτέρης Αβραμόπουλος να δίνει όραμα και προοπτική σε όλους μας. Τάσσομαι δίπλα του γιατί πιστεύω στον ίδιο και στην «ομάδα» μας που αποτελείται από έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη, αλλά και νέα παιδιά με φρεσκάδα και όρεξη για πολλή δουλειά. Στόχος μας η μεγάλη νίκη τον Οκτώβριο την οποία και είμαι σίγουρη πως θα πετύχουμε».

 

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Η Παναγιώτα (Γιώτα) Τασίκα Μάνου είναι γεννημένη το 1973, με καταγωγή από την Οξύνεια Καλαμπάκας και είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Μάνο με τον οποίο έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

Έπειτα από την αποφοίτηση της από το Ελληνικό Λύκειο του Μπίλεφελντ της Γερμανίας εισάγεται μέσω πανελλήνιων εξετάσεων στο τμήμα Μηχανολογίας του ΤΕΙ Λάρισας.

Λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων εγκαθίσταται μόνιμα στη γενέτειρά της, όπου απασχολείται έως και σήμερα στην  οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούν με τον σύζυγο της στην ευρύτερη περιοχή του πρώην Δήμου Χασίων.

Η αγάπη για τον τόπο καταγωγής της, καθώς και ότι είναι ένα ανήσυχο και δραστήριο άτομο, την ωθούν στην ενασχόληση της με τα κοινά , αποτελώντας από το 2009 ενεργό μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Οξύνειας  η΄‘Μερίτσα΄’, και έπειτα για το χρονικό διάστημα 2014-2017 αναλαμβάνει τη θέση της προέδρου του συλλόγου με μεγάλη επιτυχία.

Φυσικά οι εκλογές για την ίδια είναι κάτι το γνώριμο καθώς έχει υπάρξει υποψήφια τόσο σε τοπικό όσο και σε γενικό επίπεδο αυτοδιοικητικών εκλογών.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης