Τοπικά

Δήλωση Χρήστου Μιχαλάκη για το εκλογικό αποτέλεσμα

Θα ήθελα να συγχαρώ τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα για τη νίκη του και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει. Η επόμενη μέρα μας βρίσκει όλους ενωμένους για τη Θεσσαλία, με κοινό σκοπό την ανασυγκρότησή της, την επούλωση των πληγών της θεομηνίας και την ενδυνάμωση της αναπτυξιακής προοπτικής της.

 

 

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ το σύνολο των νεοεκλεγέντων περιφερειακών συμβούλων, εκφράζοντας την βεβαιότητα πως θα έχουμε μία άψογη συνεργασία, μπροστά στην εκπλήρωση των κοινών στόχων για τον τόπο μας.

Δηλώνω ξεκάθαρα πως θα συνδράμω με κάθε μέσο, από την θέση που με εξέλεξαν οι πολίτες, ώστε να προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά, να χτίσουμε την επόμενη μέρα για τα Τρίκαλα και τη Θεσσαλία.

Στεκόμενος με σεβασμό και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στις επιλογές των πολιτών, θα συνεχίσω να είμαι δίπλα τους, να προσπαθώ και να εργάζομαι για την βελτίωση της καθημερινότητάς τους, θέτοντας όλες μου τις δυνάμεις για μια δημιουργική συνεργασία με τη νέα περιφερειακή αρχή, με μοναδικό μου μέλημα ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.

Χρήστος Μιχαλάκης

Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης