Ροή Τοπικά

Δείτε από ποιο χωριό των Τρικάλων ξεκινούν τη Δευτέρα εμβολιασμοί από “Κινητές Μονάδες”

Προς ενημέρωση των δημοτών θα ξεκινήσει πρόγραμμα εμβολιασμών με κινητές μονάδες σε χωριά του Δήμου Μετεώρων την ερχόμενη Δευτέρα 12/07. Η 5η Υγειονομική Περιφέρεια και η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Δήμο Μετεώρων ξεκινούν συντεταγμένα εμβολιασμούς και με συνθήκες πλήρους ασφάλειας για τους πολίτες, στις κατάλληλα διαμορφωμένες και εξοπλισμένες κινητές μονάδες που έχει στην διάθεσή της η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

 

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 12/07/2021 η κινητή μονάδα θα βρίσκεται στην Κοινότητα Οξύνειας του Δήμου Μετεώρων στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου από τις 8 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα πραγματοποιώντας εμβολιασμούς με το εμβόλιο της «Pfizer».

Οι κινητές εμβολιαστικές μονάδες, έχουν τον απαραίτητο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, τα ειδικά φάρμακα και τον εξοπλισμό που χρειάζεται ο εμβολιασμός καθώς και το κατάλληλο ψυγείο με τον καταμετρητή για να διατηρούν το εμβόλιο.

Η κινητή μονάδα θα διαθέτει Νοσηλευτή, Επισκέπτρια Υγείας και Ιατρό. Στο σημείο θα υπάρχει και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων.

Οι πολίτες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την 1η δόση του εμβολίου μπορούν να προσέλθουν στον χώρο δίχως να προηγηθεί δηλωμένο ραντεβού, ενώ η δεύτερη δόση θα πραγματοποιηθεί μετά από 21 ημέρες στον ίδιο χώρο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ και να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης