Τοπικά

ΔΕΥΑΤ: Ολοκληρώνεται η αποχέτευση στο Καλονέρι

Στην ολοκλήρωση του δικτύου ακαθάρτων στο Καλονέρι προχωρά η ΔΕΥΑΤ. Πρόκειται για το έργο «Ολοκλήρωση δικτύου ακαθάρτων Καλονερίου», που επιλύει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα για το χωριό, αυτό της αποχέτευσης.

 

Πρόκειται για μια διαδικασία που κλείνει ένα κύκλο παρεμβάσεων από τον Δήμο Τρικκαίων και τη ΔΕΥΑΤ ήδη από το 2015. Με την κατασκευή του πρώτου εκτός Τρικάλων βιολογικού καθαρισμού στο χωριό και τις αρχικές συνδέσεις, έγινε το πρώτο βήμα για να λυθεί το χρονίζον πρόβλημα. Με το συγκεκριμένο έργο, πλέον, όλο το χωριό αποκτά δίκτυο αποχέτευσης και το πρόβλημα λύνεται για κάθε κάτοικο.
Τη σύμβαση για το έργο υπέγραψε την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Ακης Αναστασίου με τον εκπρόσωπο της εταιρείας ΕΡΓΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΚΕ, κ. Λαζ. Αρκούδα.
Θα κατασκευαστούν τμήματα δικτύου και φρεάτια, ενώ θα γίνουν και οι εναπομείνασες ιδιωτικές συνδέσεις.  Αυτά τα τμήματα δικτύου θα συνδεθούν σε φρεάτια του υφιστάμενου δικτύου, ενώ προβλέπεται και η αποκατάσταση του οδοστρώματος. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 57.500 € πλέον ΦΠΑ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης