Τοπικά

Διαγωνισμός υποτροφιών στα Εκπαιδευτήρια ΑΘΗΝΑ

18ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

  • Τα Εκπαιδευτήρια ΄΄Αθηνά΄΄ στοχεύοντας στην καλλιέργεια της άμιλλας μεταξύ των μαθητών προκηρύσσουν τον 18ο γραπτό διαγωνισμό για τη χορήγηση δύο (2) υποτροφιών και ενός (1) tablet σε μαθητές που θα φοιτήσουν το σχολικό έτος 2021-2022 στην Α΄ Γυμνασίου.
  • Κάθε υποτροφία καλύπτει τα ετήσια δίδακτρα της Α΄ τάξης Γυμνασίου, εφόσον οι μαθητές φοιτήσουν στο Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων.
  • Τα θέματα στα οποία θα διαγωνιστούν οι υποψήφιοι θα αναφέρονται σε γνώσεις που πρέπει να κατέχουν οι μαθητές από τη συνολική φοίτησή τους στο Δημοτικό και θα καλύπτουν τους εξής γνωστικούς τομείς: Ελληνική γλώσσα- Αριθμητική-Βασικές γενικές γνώσεις.
  • Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 από 11:00 π.μ. έως 13:00μ.μ στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων.
  • Έχουν εξασφαλιστεί στον μέγιστο βαθμό όλοι οι όροι υγιεινής και προστασίας των παιδιών που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό.
  • Οι γονείς- κηδεμόνες μπορούν να παραλαμβάνουν το φάκελο με τους όρους διεξαγωγής του διαγωνισμού και να ενημερώνονται καθημερινά, από την Δευτέρα 10 Μαΐου έως την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021 κατόπιν ραντεβού.
  • Θέματα προηγούμενων διαγωνισμών είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Σχολείου:

 www.athinasch.gr

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΧΟΛ.ΕΤΟΥΣ 2021-2022

ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΜΑΪΟΥ 2021 ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

6ο χλμ. Τρικάλων – Καλαμπάκας

Τηλέφωνα επικοινωνίας για ραντεβού:

2431088600 & 2431088601

Email: [email protected]

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης