Ροή Τοπικά

Διακοπές ρεύματος στα Τρίκαλα αύριο και τη Δευτέρα

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 12-09-2021

  1. ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

   α. Από ώρα 08:00-15:00 αριστερά και δεξιά της Οδού Τρικάλων – Καρδίτσης από το ύψος της διασταύρωσης Αγίας Κυριακής έως γέφυρα Πηνειού (αρδευτικά, φωτοβολταϊκά και επιχειρήσεις- Βιολάντα, Δερμίσης, Μπεμπέζας, Γιώτης, Παλαιολόγος, Αποκατάσταση, Μetro)

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13-09-2021

Από ώρα 08:00-15:00 Στα χωριά: Παραπόταμος, Βαλομάνδρι, Φωτάδα, Λιλή, Δροσοπηγή, οικ. Αμμουδιά και οικ. Μεσιακά καθώς και τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες των παραπάνω περιοχών.
Από ώρα 08:00-08:15 και 14:45-15:00 ολιγόλεπτη διακοπή οικ. Χαρά (La Farm, Διβάνης) Βαλτινό, Κάτω Ελάτη, Μέλιγος, οικ. Ματσουκέϊκα.

Διαβάστε επίσης