Τοπικά

Διακοπές ρεύματος τις επόμενες μέρες στα Τρίκαλα και σε χωριά

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

 

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 08-02-2023

 

  1. Από ώρα 08:00 έως 13:00 στα Τρίκαλα: τμήμα της οδού πατουλιάς αριστερά και δεξιά, σίδερα Γαλάνης, μηχανουργείο Μαρκαντά, μπετό Παπακώστας, δεξιά και αριστερά του περιφερειακού Τρικάλων Καρδίτσας από και ασφάλειες Βήτα, έως και το μουσικό γυμνάσιο, μάντρες αυτοκινήτων, καθώς και ταπητοκαθαριστήριο Αμβράζη, Τάμπος,Ford, Ι. κτεο κουτσονάσιος.

Ολιγόλεπτη διακοπή από ώρα 08:00 – 08:10 και από 12:50 – 13:00 Ε.Ο. Τρικάλων Λαρίσης από το ύψος της ΒΙΟΣΕΡ δεξιά του δρόμου προς Τρίκαλα έως Μεγαλοχώρι, τμήμα του χωριού Μεγαλοχώρι περιμετρικά του γυμνασίου και έξοδος προς Λάρισα έως έπιπλα Κόκκας, δεξιά και αριστερά του περιφερειακού Μεγαλοχωρίου έως κόμβο Μεγαλοχωρίου, από Δέλτα Λαρίσης δεξιά και αριστερά έως Εβραϊκό Νεκροταφείο, Λεπτοκαρυά, οικ.

Τρίκκη, Σωτήρα, Ράξα Αρδάνι, οικ. Χαϊδεμένη, Ρίζωμα, Πλάτανος, και δεξιά του δρόμου από κόμβο Καλαμπάκας προς Καλαμπάκα έως αντιπροσωπία Μανώλης.

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-02-2023

 

  1. Από ώρα 08:00 – 15:00 στα χωριά Ρόγγια και Διπόταμο: τα χωριά, πρατήριο Συνάτικας – Κατσιάκος, μάντρα οικοδομικών υλικών Πουλιανίτης, βιομηχανίες, βιοτεχνίες αρδευτικά, Φ/Β, βουστάσια.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 12-02-2023

 

  1. Από ώρα 08:00 -13:00 στο χωριό Δροσερό: το χωριό, συρματοπλεκτική Πέτρου, κατασκευαστική ΑΚΤΩΡ, βιοτεχνίες, βιομηχανίες, βουστάσια, αρδευτικά, Φ/Β.

 

 

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης