Τοπικά

Διακοπές ρεύματος το επόμενο τριήμερο στην πόλη και σε χωριά των Τρικάλων

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

 

 

ΠΕΜΠΤΗ 12-01-2023

  1. Από ώρα 08:00 – 08:30 και από 14:30 – 15:00 ολιγόλεπτη διακοπή στα χωριά: Αρδάνι και οικ. Χαϊδεμένη καθώς και τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες βιομηχανίες των παραπάνω περιοχών.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13-01-2023

  1. Από ώρα 08:00 – 15:00 στο χωριό Οιχαλία όχι το χωριό, όπισθεν από χωματουργικές εργασίες Νταφόπουλος, πρατήριο καυσίμων AEGEAN, το   ξυλουργείο Κακάλια, τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες της παραπάνω περιοχής.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 14-01-2023

  1. Από ώρα 08:00 – 15:00 στο χωριό Οιχαλία: τμήμα του χωριού και στις οδούς, Αγίου Γεωργίου, Οιχαλίας, Πολυτεχνείου, Ανδρούτσου, Πατρόκλου, Αγαμέμνωνος, Περικλέους, Κρήνης, Πίνδου, Ερμού, Νεμέας, Λυκούργου, Ευρύτου, Τροίας και περιμετρικά των οδών αυτών, η Ι.Μ. Γέννησης της Θεοτόκου καθώς και τα αρδευτικά, Βιοτεχνίες, βιομηχανίες, βουστάσια, οικίες, Φ/Β, δεξιά του δρόμου από Οιχαλία προς Κρήνη.

 

 

 

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης