Τοπικά

Διακοπή ρεύματος αύριο σε περιοχές των Τρικάλων

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15-12/2023

  1. Από ώρα 09:00 – 12:00 στα χωριό Κρηνίτσα, οικ. Λογγάκι και Αλώνια Μπάρας, από το ύψος της γέφυρας αυτοκινητοδρόμου Ε-65 έως διασταύρωση Άγιου Νεκτάριου, τα αρδευτικά, θερμοκήπια, βουστάσια, Φ/Β, βιοτεχνίες της περιοχής (φυλακές Τρικάλων, ξενοδοχείο Ananti,

Ολιγόλεπτη διακοπή από ώρα 09:00 – 09:10 και 11:50 – 12:00  στα χωριά: Παλαιόπυργο, οικ. Κοκκόνα, Λιόπρασο, οικ. Λαγκαδιά, Ελληνόκαστρο, Αγρελιά τα αρδευτικά, Φ/Β, βουστάσια, χοιροστάσια, βιοτεχνίες της περιοχής (μύλος Καραγιώργου).

 

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης