Τοπικά

Διακοπή ρεύματος αύριο σε χωριά των Τρικάλων

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ  16-3-2020

   α. Από ώρα 08:00-10:30 στα χωριά: Βαλτινό Ματσουκείκα, Παραπόταμο, Δροσοπηγή, Λιλή, Φωτάδα,    Βαλομάνδρι, Κ. Ελάτη, Μέλιγο, καθώς και τα αρδευτικά αυτών.

ΤΡΙΤΗ    17-3-2020

 α. Από ώρα 08:00-15:00 στους συνοικισμούς:  Tμήμα του συνοικισμού Πύργου, από το ύψος του SUPER MARKET ΓΑΛΑΞΙΑΣ, αριστερά και δεξιά του δρόμου έως τον φούρνο, μέχρι τα όρια του Πυργετού, και του  Κηπάκιου αντίστοιχα.

ΤΕΤΑΡΤΗ  18-3-2020

α. Από ώρα 08:00-15:00 στα χωριά: Σωτήρα, Περδικοράχη, Ράξα, Χαιδεμένη, Αρδάνι καθώς και τα αρδευτικά αυτών.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

                                                             ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ετικέτες

Διαβάστε επίσηςNEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και παρασκήνιο