Τοπικά

Διακοπή ρεύματος αύριο το μεσημέρι σε συνοικίες των Τρικάλων

Προσεκτικοί θα πρέπει να είναι αύριο το μεσημέρι οι κάτοικοι των Τρικάλων.

Ειδικότερα ειδοποιούνται οι καταναλωτές των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

     ΤΕΤΑΡΤΗ 13-1-2021 – ΤΡΙΚΑΛΑ

α. Από ώρα 13:00 – 13:15. Στα Τρίκαλα: Ολιγόλεπτη διακοπή στους παρακάτω οικισμούς, Καρυές, Φλαμούλι, Φλαμουλάκι, Κηπάκι Σαραγίων, Αμπελάκια έως γέφυρα Καραβόπορου, Αγία Μονή, Γαρδικάκι. Και για την επαναφορά στα ίδια τμήματα από ώρα 15:00-15:15

β. Από ώρα 13:00 – 15:15 Στα Τρίκαλα: Στους παρακάτω οικισμούς, Πύργος, Πυργετός, LIDL S/M, ΓΕΡΑΓΟΡΗΣ μηχανουργείο, ΜΠΟΥΛΟΓΙΩΡΓΟΣ ξυλουργείο αρδευτικά, Φ/Β αυτών.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

Ξυπνάει ο εφιάλτης στην Καλαμπάκα. Σαρώνει τα πάντα ο Πηνειός (video)

1 μέτρο σε 24 ώρες ανέβηκε η στάθμη του Ληθαίου. “Έκοψε” το δρόμο στο Φλαμούλι (φώτο)

Λουκέτα σε καταστήματα των Τρικάλων. Αδειάζουν εμπορικοί δρόμοι!!!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα και την Ελλάδα.

 

Διαβάστε επίσηςNEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και παρασκήνιο