Ροή Τοπικά

Διακοπή ρεύματος στη Φαρκαδόνα αύριο το πρωί

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

     ΤΕΤΑΡΤΗ 20-1-2021 – ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ

α. Από ώρα 09:00 – 12:00. Στη Φαρκαδόνα: Τμήμα του χωριού Φαρκαδόνας στις οδούς, Εθνικής Αντιστάσης από το Νο 66 έως 88 αριστερά και δεξιά, Νίκου Τσιούφη αριστερά και δεξιά, Στουρνάρα αριστερά και δεξιά, Τρικάλων Λαρίσης από το πρατήριο καυσίμων Μπότης έως οδό Εθνικής Αντιστάσης. Καθώς και το αμαξοστάσιο του δήμου.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

Νέο σοκ στα Τρίκαλα. Πέθανε ο 46χρονος Κ. Χασιώτης

Ανοίγει η εστίαση αρχές Φεβρουαρίου; Τι λένε οι ειδικοί

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα και την Ελλάδα.

 

Διαβάστε επίσηςNEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και παρασκήνιο