Τοπικά

Διακοπή ρεύματος την Κυριακή σε περιοχές των Τρικάλων

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

 

ΚΥΡΙΑΚΗ  27-08-2023

 

  1. Από ώρα 08:00 – 13:00 από τον κόμβο Μεγαλοχωρίου αριστερά και δεξιά της Ε.Ο Λαρίσης έως το Εργοστάσιο ΚΛΙΑΦΑ. Τμήμα της οδού Πατουλιάς αριστερά και δεξιά έως  τον Περιφερειακό. Δεξιά και αριστερά του Περιφερειακού Τρικάλων Καρδίτσης από τον κόμβο Μεγαλοχωρίου έως και το Μουσικό Γυμνάσιο. Μάντρες Αυτοκινήτων , μπετό ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ , ΓΑΛΑΝΗΣ, Μηχανουργείο Μέρκαντας , Βιολογικός καθαρισμός, Βιοτεχνίες , Βιομηχανίες, αρδευτικά περιοχής , Φ/Β  των παραπάνω περιοχών.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης