Τοπικά

Διευκρινιστική δήλωση Παπακώστα. Νέο ηχητικό απόσπασμα

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από την δήλωσή της το πρωί της Τρίτης (ΕΔΩ) η βουλευτίνα Τρικάλων της Ν.Δ. Κατερίνα Παπακώστα εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση.

 

Το trikalavoice.gr την παραθέτει αυτούσια και στο τέλος-για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις- παραθέτουμε μεγαλύτερο ηχητικό απόσπασμα, όπου επαναλαμβάνει δυο φορές την επίμαχη δήλωσή της μέσα σε 1.30΄.

Αναλυτικά:

– Προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα σήμερα, πως ΜΜΕ των Τρικάλων απομόνωσε μία φράση μου διάρκειας δέκα δευτερολέπτων, από συνέντευξη μου συνολικής διάρκειας δεκαπέντε λεπτών, που παραχώρησα στο ραδιοφωνικό σταθμό ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣ, σχετικά με τη σφοδρή κακοκαιρία «ΕΛΠΙΣ» που έπληξε την Αττική το τελευταίο εικοσιτετράωρο και την προώθησε σε πλείστα ΜΜΕ.

– Από την πρώτη στιγμή της τοποθέτησης μου μίλησα για διερεύνηση και απόδοση ευθυνών σε όλα τα επίπεδα, όπου και αν αυτές ανήκουν, τόσο από πλευράς Πολιτείας, όσο και από πλευράς της διαχειρίστριας εταιρείας – ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ.

– Άλλωστε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας από την πρώτη στιγμή της διακυβέρνησης της έχει αποδείξει πως και ξέρει και μπορεί, να αποδίδει τις σχετικές ευθύνες, όταν και όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.

– Στο πλαίσιο λοιπόν της γενικότερης απόδοσης ευθυνών αναφέρθηκα και στο ζήτημα της ατομικής ευθύνης, όχι με τιμωρητική διάθεση, αλλά στο πλαίσιο της διαμόρφωσης μιας εκπαιδευτικής κουλτούρας και οδηγικής συμπεριφοράς όλων μας, όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με τέτοιας έκτασης και φύσης έντονα καιρικά φαινόμενα.

– Σε κάθε περίπτωση δεν αναφέρθηκα στους εγκλωβισμένους οδηγούς, αλλά στη δυνατότητα επιβολής προστίμου στο μέλλον και αφού προηγηθεί η κατάλληλη εκπαίδευση, στις περιπτώσεις, όπου οδηγοί κινούνται με τα αυτοκίνητα τους χωρίς τη χρήση αλυσίδων, παρά τις σχετικές ενημερώσεις και ειδοποιήσεις της Πολιτείας, δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στους συμπολίτες τους, όπως ακριβώς συμβαίνει άλλωστε σε όλα τα σύγχρονα κράτη του κόσμου.

– Προς τούτο δε και προς αποκατάσταση της αλήθειας δύναται, όποιος επιθυμεί, να παρακολουθήσει ολόκληρη τη συνέντευξη που έχω παραχωρήσει.

                                                                                  ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ – ΠΑΛΙΟΥΡΑ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να αναγνωρίζουμε το λάθος μας και να ζητάμε μια συγνώμη. Να μην ψάχνουμε και να μην εφευρίσκουμε “αντιπάλους”. Ακούστε το νέο ηχητικό απόσπασμα όπου επαναλαμβάνεται δυο φορές η επίμαχη φράση και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

 

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης