Τοπικά

Δυναμικό ξεκίνημα για το “ΧΟΡΟΖΗΝ”

Δυναμικά ξεκίνησε και αυτή η χρονιά για το “ΧΟΡΟΖΗΝ” – Εργαστήρι Χορού & Πολιτισμού Τρικάλων με διπλή γιορτή γεμάτη χορό μέχρι πρωΐας, στην κατάμεστη από μέλη του Χοροζήν ταβέρνα “Το Αρβάλι”. Πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας καθώς  και  ο γενέθλιος εορτασμός των τεσσάρων ετών ύπαρξης και παρουσίας  του στην πόλη των Τρικάλων, με ζωντανή μουσική και πολύ κόσμο, με την νεολαία ιδίως να δίνει δυναμικά το παρόν.

Η υπεύθυνη του Χοροζήν, καθηγήτρια Φ. Α. κα. Βανέσα Λαχάνου ευχαρίστησε όλα τα μέλη του “Χοροζήν” για τη στήριξη τους στην κοινή πορεία τους, ενώ επισήμανε τις επόμενες δράσεις και τα σχέδια τους.
Βέβαια δεν θα περίμενε κανείς κάτι λιγότερο, καθώς το  “Χοροζήν” σε αυτά τα τέσσερα χρόνια ύπαρξης έχει πραγματοποιήσει τις πιο καινοτόμες δράσεις για τους πολίτες των Τρικάλων!
 Αξίζει μόνον να υπενθυμίσουμε τη διεξαγωγή του εθίμου της “Τζαμάλα”, με το άναμμα της φωτιάς και το υπαίθριο ολονύκτιο παραδοσιακό γλέντι στην ομπρέλα Ζογγολοπούλου στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, στο οποίο συμμετείχαν  χιλιάδες Τρικαλινοί.
Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του έδειξε πως ήρθε για να μείνει και να αλλάξει τα πράγματα στην πόλη μας προσφέροντας πολιτισμό!
Περιμένουμε, λοιπόν εναγωνίως να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον από την  ομάδα του Χοροζήν, το οποίο αν κρίνουμε από την μέχρι τώρα δράση, προβλέπεται ευοίωνο και γεμάτο ζωή και χορό, όπως προδίδει και το όνομα του.
Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης