Τοπικά

Δωρεά μηχανημάτων στον Δήμο Μετεώρων

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησαν δυο επιχειρηματίες της Καλαμπάκας στο πλαίσιο της ενίσχυσης του έργου της Δημοτικής Αρχής. Πρόκειται για τους Κώστα Κουβελά (Meteora Race Park) και Στέφανο Σπανό (Color Center), όπου ο μεν πρώτος δώρισε στον Δήμο Μετεώρων ένα σύγχρονο μηχάνημα βαφής – ψεκασμού για διαγραμμίσεις και ο μεν δεύτερος ένα θρυμματιστή κλαδιών.

 

Οι δυο επιχειρηματίες αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή, για τη βελτίωση της καθημερινότητας και γενικότερα την αλλαγή της εικόνας της πόλης της Καλαμπάκας και των χωριών του Δήμου, συμβάλλουν με τις δικές τους δυνάμεις στην μεγάλη αυτή προσπάθεια.

Ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος δήλωσε: «Μας γεμίζει μεγάλη χαρά η ανταπόκριση των δυο επιχειρηματιών της πόλης μας που μέσω των δωρεών τους θέλουν να συμβάλλουν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει. Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά και όλοι μαζί να αλλάξουμε όλα όσα μας κρατούσαν για χρόνια πίσω και να δημιουργήσουμε ένα Δήμο, ανθρώπινο σύγχρονο και λειτουργικό που θα αξίζει να ζούμε. Ευχαριστώ τον Κώστα και τον Στέφανο για τη συμβολή τους σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια».

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης