Τοπικά

Δ. Τρικκαίων: Διαθέσιμη και πάλι η υπηρεσία αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων

Ο Δήμος Τρικκαίων τους πολίτες ενημερώνει ότι επαναλειτουργεί κανονικά η Υπηρεσία Αποκομιδής Ογκωδών Αντικειμένων. Μετά τις πλημμύρες και αφού είχε δοθεί μέγιστη προσοχή στην ανάγκη αποκομιδής απορριμμάτων από πληγείσες περιοχές, η αρμόδια υπηρεσία (του τμήματος καθαριότητας και Ειδικών Συνεργείων, της Δ/νσης Ανταποδοτικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων.

 

 

Με ένα απλό τηλεφώνημα στο «20000» (2431020000) μπορεί κάθε πολίτης να ενημερώσει για τα ογκώδη αντικείμενα που χρειάζονται αποκομιδή. Ακολουθεί ταξινόμηση των αιτημάτων και ενημέρωση των πολιτών για τον χρόνο κατά τον οποίο θα γίνει η αποκομιδή.
Ο αντιδήμαρχος Φόρης Ρόμπος ζητά από τους πολίτες «να εμπιστεύονται και πάλι την υπηρεσία, για να μπορεί η πόλη να είναι ακόμη πιο καθαρή, μετά τα απορρίμματα που υπήρχαν από πλημμυρισμένες οικίες και επιχειρήσεις». Στο πλαίσιο αυτό, τονίζει ο κ. Ρόμπος «παρακαλούμε τους πολίτες να επικοινωνούν με τον Δήμο, ώστε να γίνεται πιο εύκολα και πιο γρήγορα η αποκομιδή των ογκωδών αντικειμένων και των κλαδιών, βάσει όσων ορίζει ο σχετικός κανονισμός καθαριότητας του Δήμου μας».

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης