Ροή Τοπικά

Εγκαινιάστηκαν οι νέες εγκαταστάσεις της “Γενικής Κλινικής Ευτύχιος Πατσίδης” στη Λάρισα

Με στόχο να προσφέρει υπηρεσίες υγείας υψηλών προδιαγραφών μέσα σ’ ένα φιλόξενο και όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο περιβάλλον η «Γενική Κλινική Ευτύχιος Πατσίδης» εγκαινίασε  την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου τις νέες εγκαταστάσεις της στη Λάρισα παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και πλήθους κόσμου.

 

 

Πρόκειται για μια επένδυση ύψους 10εκ. ευρώ που αφορά  τον εκσυγχρονισμό της αρχικής δομής, την κατασκευή νέας πτέρυγας, τη λειτουργία νέων τμημάτων και την εγκατάσταση τεχνολογικού εξοπλισμού τελευταίας γενιάς.

«Είμαστε υπερήφανοι όχι για την επένδυση που σ’ ότι αφορά τις εγκαταστάσεις (ανακαίνιση και νέα πτέρυγα) την ίδρυση νέων τμημάτων και τον ιατρικό εξοπλισμό εν γένει ξεπερνάει τα 10 εκ. ευρώ, αλλά για το ότι πρωτοπορούμε. Είμαστε περήφανοι για τους δεσμούς εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με την τοπική κοινωνία και επενδύουμε στην καινοτομία, υιοθετώντας βέλτιστες πρακτικές ώστε οι υπηρεσίες μας να αναβαθμίζονται συνεχώς και να χαρακτηρίζονται από ολική ποιότητα» τόνισε στην ομιλία της η διευθύνουσα σύμβουλος της «Γενικής Κλινικής Ευτύχιος Πατσίδης» κ. Βίκυ Πατσίδη.

«Δραστηριοποιούμαστε» συνέχισε «σ’ έναν χώρο τόσο ευαίσθητο που είμαστε υποχρεωμένοι ν’ ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των καιρών, βλέποντας το μέλλον. Προσπαθούμε να δημιουργούμε τις εξελίξεις ως πρωτοπόροι και όχι να τις ακολουθούμε». «Σκοπός μας» κατέληξε «είναι να είμαστε δίπλα στην κοινωνία με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας με συνέπεια, επιστημονική πληροφόρηση και ευαισθησία. Ολ’ αυτά δηλαδή, που χαρακτήρισαν την έως σήμερα πορεία μας και σφυρηλάτησαν τις σχέσεις μας με την τοπική κοινωνία».

Από το 1982 όταν έβαλε τις βάσεις για τη δημιουργία αυτής της κλινικής ο Ευτύχιος Πατσίδης ιδρύοντας την πρώτη ιδιωτική μονάδα τεχνητού νεφρού στην κεντρική Ελλάδα μέχρι σήμερα που η Γενική Κλινική που φέρει το όνομά του εξελίχτηκε σε ένα πρότυπο μοντέλο κλινικής ευρωπαϊκών προδιαγραφών, η ανθρωποκεντρική φιλοσοφία στην παροχή υπηρεσιών υγείας ήταν το πρωταρχικό της μέλημα.

Στην εκδήλωση χαιρέτισε ο περιφερειάρχης κ. Κων. Αγοραστός, επισημαίνοντας την αξία τέτοιων επενδύσεων για τον ευαίσθητο χώρο της υγείας. Παρευρέθηκαν η βουλευτής της ΝΔ κ. Στέλλα Μπίζιου, ο δήμαρχος Κιλελέρ κ. Αθαν. Νασιακόπουλος, η πρόεδρος του Περ. Συμβουλίου κ. Τάνια Δόκου, οι αντιδήμαρχοι Λάρισας κ. Ντ. Διαμάντος και Κιλελέρ κ. Βάνα Χλιάπη-Γκουνιαρούδη, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Δημ. Μαβίδης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας κ. Ντ. Γιαννακόπουλος, η πρώην επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου, εκπρόσωποι των διοικητών της Περ. Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας και της Π.Υ. Λάρισας, ο διευθύνων σύμβουλος της «Ε» κ. Γ. Μιχαλόπουλος κ.ά.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων οι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν στις νέες εγκαταστάσεις της κλινικής και εντυπωσιάστηκαν από τον τελευταίας γενιάς εξοπλισμό των νέων τμημάτων.

 

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης