Ροή Τοπικά

Εγκαινιάστηκε το ταρτάν του Δημοτικού Σταδίου Καλαμπάκας

Τις αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις στίβου του Δημοτικού Σταδίου Βασίλης Καρακίτσιος στην Καλαμπάκα παρέδωσε και επίσημα σε όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Θοδωρής Αλέκος ενώ τον αγιασμό των χώρων πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος ο οποίος στο τέλος του αγιασμού ευχήθηκε καλορίζικο το έργο και με υγεία να το χαρούν όλοι οι πολίτες του δήμου.

 

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων ο οποίος αναφέρθηκε στο τόσο σημαντικό έργο του ταρτάν, που όπως είπε, με ιδιαίτερη χαρά εγκαινιάζεται ένα έργο που είναι πλέον γεγονός και μπορούν να το χρησιμοποιήσουν όλοι οι δημότες του Δήμου. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη χρηματοδότηση του έργου που, όπως είπε, είναι εξ’ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό αλλά και τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη για τη συνεργασία τους. ΟΔήμαρχος επίσης αναφέρθηκε στον πρώην δήμαρχο Μετεώρων τον Χρήστο Σινάνη που σκέφτηκε και εργάστηκε για την ολοκλήρωση του έργου του ταρτάν και όπως χαρακτηριστικά είπε «λυπάμαι που δεν είναι μαζί μας για να το χαρεί». Τέλος κλείνοντας είπε πως το ταρτάν μαζί με την βελτίωση των κερκίδων του σταδίου, τα δυο γήπεδα τένις που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν αλλά και το μεγάλο έργο του κολυμβητηρίου θα ολοκληρώσουν αυτόν τον καταπλητικό αθλητικό χώρο.

Στη συνέχεια από πλευράς της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου το λόγο πήρε πρώτο ο κ. Κώστας Ράντος ο οποίος αναφέρθηκε κι αυτός στον αείμνηστο Χρήστο Σινάνη ο οποίος, όπως είπε, οραματίστηκε αυτό το έργο και με πολύ επιμονή το προχώρησε. Ευχήθηκε σε όλους να χαρούν το έργο αυτό και να δούμε σύντομα να δει να βγαίνουν πρωταθλητές από αυτό το ταρτάν.

Αμέσως μετά τον Κώστα Ράντο το λόγο πήρε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ο οποίος είπε πως τέτοια έργα είναι υποχρέωση κάθε Δημοτικής Αρχής να υλοποιεί και ευχήθηκε κι αυτός με τη σειρά του καλούς αγώνες στους αθλητές που θα χρησιμοποιούν το χώρο.

Το ταρτάν του Σταδίου Βασίλης Καρακίτσιος αποτελεί πλέον και επίσημα έναν αναβαθμισμένο και επαγγελματικό χώρο για τον κλασικό αθλητισμό στην Καλαμπάκα που εδώ και λίγες ημέρες είναι πραγματικότητα την οποία μπορούν να χαίρονται καθημερινά όλοι οι αθλητές των τοπικών σωματείων.
Το πολυπόθητο έργο που χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για λογαριασμό του Δήμου Μετεώρων είναι πλέον στη διάθεση των πολιτών για την άθληση τους.
Με τη λήξη της τελετής πραγματοποιήθηκαν αγώνες από τους αθλητές του Συλλόγου Κλασικού Αθλητισμού Μετεώρων (ΣΚΑΜ).

tameteora.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης