Τοπικά

Εκδήλωση από το “Εν χορώ” στα Τρίκαλα: “Παραδοσιακό Γλέντι 2022”

Μέσα στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου ο Αντώνης Μαρτσάκης , ο Κώστας Τζίμας & η Κομπανία Βέρδη επισκέπτονται τα Τρίκαλα. Το Πολιτιστικό Σωματείο «ΕΝ ΧΟΡΩ» φιλοξενεί μια πανδαισία καταξιωμένων μουσικών , κορυφαίων στο είδος τους  και διοργανώνει ένα μοναδικό γλέντι λίγο πριν υποδεχτούμε το νέο έτος .

 

Κρήτη & Ήπειρος συναντιούνται και μας ταξιδεύουν μέσα από τους σκοπούς και τα τραγούδια τους. Από τη μία, το βιολί και η φωνή του Αντώνη Μαρτσάκη, τα λαούτα του Νίκου Μαρεντάκη και του Κανάκη Κοζωνάκη και τα κρουστά του Χαράλαμπου Πιτροπάκη μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στα Χανιά και την Κρήτη ολόκληρη.

 

Από την άλλη, η αυθεντική χροιά του μοναδικού Κώστα Τζίμα , το κλαρίνο του δεξιοτέχνη Κώστα Βέρδη, το λαούτο του Μιχάλη Βέρδη , το βιολί του Στέφανου Βέρδη και το ντέφι του Βαγγέλη Βέρδη , δίνουν στο γλέντι την απαραίτητη μερακλίδικη Ηπειρώτικη νότα που θα το απογειώσει .

 

Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, στον Πολυχώρο εκδηλώσεων «Πολιτεία», στην Αγία Κυριακή Τρικάλων, είμαστε όλοι καλεσμένοι να ανταμώσουμε και γλεντήσουμε παραδοσιακά, να βρεθούμε «εν χορώ» με τον Αντώνη Μαρτσάκη , τον Κώστα Τζίμα & την Κομπανία Βέρδη !!

 

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης