Τοπικά

Εκδήλωση με τη μητέρα του Παύλου Φύσσα αύριο στο “Μουσείο Τσιτσάνη”

10 χρόνια έχουν συμπληρωθεί από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και μόλις 4 χρόνια από την ολοκλήρωση της δίκης κατά της Χρυσής Αυγής, και ο σταδιακός εκφασισμός της κοινωνίας εξακολουθεί να υφίσταται. Οι δικαστικές νίκες κατά των εγκληματιών της ΧΑ είναι πολύ σημαντικές κατακτήσεις του αντιφασιστικού κινήματος αλλά ταυτόχρονα με αυτές, μέσα από την είσοδο ακροδεξιών κομμάτων στη βουλή και την κανονικοποίηση της ακροδεξιάς ρητορικής (μέσω των ΜΜΕ κυρίως), διαφαίνεται μια βαθιά συντηριτική κοινωνία που τείνει όλο και περισσότερο προς τον εκφασισμό.

 

Σε αυτό το πλαίσιο, η ενίσχυση του αντιφασιστικού αγώνα αποτελεί όχι μόνο αναγκαιότητα αλλά και καθήκον του συνόλου της κοινωνίας.
Η Ελευθεριακή Συνέλευση Τρικάλων “Ανάρες” και το Rossonero λοιπόν, το Σάββατο 10 του Φλεβάρη, υποδεχόμαστε στην πόλη μας, την Μάγδα Φύσσα, τον Αργύρη Συρίγο (συνήγορο υποστήριξης της κατηγορίας στο εφετείο της Χ.Α.) και τον Στάθη Κ., (μέλος του Συλλόγου Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας»), για να μας ενημερώσουν για τις εξελίξεις στη δίκη κατά της Χρυσής Αυγής. Θα ανοίξουμε την συζήτηση για την άνοδο της ακροδεξιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη στις μέρες μας, καθώς και την αναγκαιότητα συμμετοχής όλης της κοινωνίας στον Αντιφασιστικό Αγώνα, και την συλλογική απάντηση ενάντια στην φασιστική απειλή. Η συζήτηση θα γίνει στο Μουσείο Τσιτσάνη στις 19:45.
Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης