Τοπικά

Εκδήλωση προς τιμήν των εκπαιδευτικών από την Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης

Εόρτια εκδήλωση προς τιμήν των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως «ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ ΑΛΕΞΙΟΣ» την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023.

 

 

Η εκδήλωση άνοιξε με την εισαγωγική ομιλία του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας π. Αλεξίου Κανίνα, ο οποίος υπενθύμισε το έργο των Τριών Ιεραρχών και παρουσίασε την ομιλήτρια.

Εν συνεχεία τον λόγο είχε η Ερίτιμος κ. Γεωργία Αντωνούλα-Τύμπα, Πρεσβυτέρα-Θεολόγος με θέμα: «Μαθήματα για μητέρες από τις Μητέρες των Τριών Ιεραρχών. Μαθήματα για όλους μας από τους Τρείς Ιεράρχες».

Κλείνοντας η χορωδία ενηλίκων ανδρών και γυναικών της Ιεράς Μητροπόλεως, αλλά και οι Χορωδίες του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Πύργου καθώς και του Συλλόγου Γυναικών Αμπελακίων απέδωσαν άσματα υπό την χοραρχία της κ. Δέσποινας Πλαστάρα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης, συνταξιούχοι καθηγητές, αλλά και πλήθος εν ενεργεία εκπαιδευτικών.

Η όλη εκδήλωση έκλεισε με τις εόρτιες ευχές του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης