Τοπικά

Εκτεταμένες διακοπές ρεύματος από Δευτέρα στα Τρίκαλα

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

 

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 13-02-2023

 

  1. Από ώρα 08:00 – 14:00 στο Μεγαλοχώρι, όχι το χωριό, δρόμος προς Πατουλιά δεξιά τα αρδευτικά, Φ/Β, θερμοκήπια Τζέλη.

Ολιγόλεπτη διακοπή 08:00 – 08:10 και 13:50  – 14:00 στα ψυγεία Λαναρά και τμήμα του χωριού περιμετρικά αυτού.

 

ΤΡΙΤΗ 14-02-2023

 

  1. Από ώρα 08:00 – 12:00 στο Μεγαλοχώρι, το χωριό, ψυγεία Λαναρά, δεξιά και αριστερά του δρόμου Μεγαλοχωρίου Τρικάλων έως κόμβο Μεγαλοχωρίου, s/m Σκλαβενίτης, το εκκοκκιστήριο, τμήμα της οδού Πατουλιάς αριστερά και δεξιά, Σίδερα Γαλάνης, Βαγγελοκώστας, μηχανουργείο Μερκαντάς, δεξιά και αριστερά του περιφερειακού Τρικάλων Καρδίτσας από ασφάλειες Βήτα έως και το μουσικό γυμνάσιο, μάντρες αυτοκινήτων, βιολογικός, φυτώριο Καραούλας.

Ολιγόλεπτη διακοπή από ώρα 08:00 – 08:10 και 11:50 – 12:00 από Μεγαλοχώρι δεξιά της Ε.Ο. Τρικάλων Λαρίσης έως το ύψος της ΒΙΟΣΕΡ, οι βιοτεχνίες, Τζάκια Στεργιούλας, Κλωτσοτήρας, Ψύχος, Γκοργκόλης, Μπούσια, Μαγειρίας, τα αρδευτικά, Φ/Β, ποιμνιοστάσια, βιοτεχνίες της περιοχής περιμετρικά αυτών. Καθώς και στον περιφερειακό Τρικάλων Καρδίτσας από κόμβο Μεγαλοχωρίου έως διασταύρωση οδού Πατουλιά, εργοστάσιο Κλίαφας, ξηροί καρποί Μόκιας, Ταπητοκαθαριστήριο Αμβράζη, Τάμπος, Ι. ΚΤΕΟ Κουτσονάσιος.

 

 

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης