Ροή Τοπικά

Εκτός Βουλής μετά από 7 χρόνια η Παναγιώτα Δριτσέλη

Έπειτα από τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις η Παναγιώτα Δριτσέλη χάνει τη βουλευτική της έδρα.

Είχε εκλεγεί για πρώτη φορά το 2012 κάνοντας την έκπληξη και προσπερνώντας μεγάλα ονόματα του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ τότε. Η Παναγιώτα Δριτσέλη επανεκλέχτηκε στις εκλογές του Γενάρη του 2015 και του Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους.

Στη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση κράτησε δυνάμεις, έμεινε ωστόσο στη δεύτερη θέση, πίσω από τον Σάκη Παπαδόπουλο με 8.124 σταυρούς.

Η ίδια σε δήλωσή της στο trikalavoice.gr αναφέρει:

«Η εκλογική αναμέτρηση κατέδειξε ότι η προοδευτική αριστερή κοινωνία αγκάλιασε τον ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα καλούμαστε από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να θωρακίσουμε τα κοινωνικά κεκτημένα που πέτυχε η κυβέρνησή μας τα προηγούμενα χρόνια. Είμαστε περήφανοι για τα επιτεύγματα της διακυβέρνησής μας σε αρκετούς τομείς, αναλύουμε τα λάθη μας σε άλλους και σήμερα, με την εμπειρία μας από το 2012, είναι σίγουρα ότι θα συμβάλλουμε θετικά στην πρόοδο και την ανάπτυξη της χώρας.  

Σε ότι αφορά τον Νομό Τρικάλων, ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο θα επιτρέψει μία μαχητική αντιπολίτευση, για το καλό του τρικαλινού λαού. Σε ότι με αφορά προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 8000 πολίτες που με εμπιστεύτηκαν και να τους διαβεβαιώσω ότι θα είμαι καθημερινά δίπλα τους. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύνολο της τρικαλινής κοινωνίας για την στήριξή της όλα τα χρόνια στις μεγάλες κοινοβουλευτικές μάχες που δόθηκαν κι από έμενα και συλλογικά από τον ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων. Παραμένω στο πλαίσιο αυτό πολιτικά ενεργή και συνεχίζω να αγωνίζομαι για την κοινωνική δικαιοσύνη και στο Νομό μας και στη χώρα».    

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης