Ροή Τοπικά

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ με περιοριστικούς όρους οι 9 του Μεταφορών

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Τρίτης η απολογία υπαλλήλων και ιδιοκτητών Σχολών Οδηγών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr οι 9 κατηγορούμενοι για την υπόθεση έκδοσης παράνομων αδειών οδήγησης παρουσιάστηκαν ενώπιον Ανακριτού και Εισαγγελέα και κατέθεσαν τα απολογητικά τους υπομνήματα, ενώ απάντησαν και σε ερωτήματα που τους τέθηκαν.

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας αποφάσισαν να αφεθούν όλοι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ με περιοριστικούς όρους, ενώ φαίνεται από τους όρους που έχουν επιβληθεί στον καθένα και η «διαβάθμιση» όσον αφορά τις κατηγορίες που τους βαρύνουν.

Συγκεκριμένα στον πρώην και στον νυν διευθυντή της Διεύθυνσης Μεταφορών Τρικάλων επιβλήθηκε η υποχρέωση κατάθεσης εγγύησης ύψους 8.000 € για τον καθένα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.

Στους 2 ιδιοκτήτες των Σχολών Οδηγών επιβλήθηκε η υποχρέωση κατάθεσης εγγύησης 5.000 € στον καθένα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.

Στους υπόλοιπους 5 υπαλλήλους της Διεύθυνσης Μεταφορών Τρικάλων επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης