Τοπικά

Επίθεση Ηλιάδη στη Δημοτική Αρχή για τους πλημμυρισμένους δρόμους

Για “το παραμορφωτικό πρίσμα της δημοτικής αρχής δεν βλέπει τους δρόμους που γίνονται ποτάμια στην πρώτη βροχή” μιλάει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Τρικκαίων Γιώργος Ηλιάδης με αφορμή και τα νέα προβλήματα στην πόλη από τη χθεσινή βροχόπτωση.

 

Αναλυτικά:

“Λίγα λεπτά βροχής ήταν αρκετά για να πλημμυρίσουν δρόμοι της πόλης των Τρικάλων το απόγευμα της Δευτέρας, υπενθυμίζοντας το αυτονόητο: Ό,τι όταν η θεωρία υπηρετεί μόνο την επικοινωνία  χωρίς να ακολουθεί η πράξη, το τελικό αποτέλεσμα είναι πάντα σε βάρος της πόλης και των πολιτών.

Αμέτρητες ανακοινώσεις από τη δημοτική αρχή (και από την  προηγούμενη συνέχεια της οποίας είναι η σημερινή) για έργα και παρεμβάσεις που αλλάζουν την πόλη. Τα έργα παραμένουν μετέωρα και η καθημερινότητα των πολιτών δοκιμάζεται από αστοχίες και παραλείψεις  με το αυτονόητο που είναι  στοιχειώδη αντιπλημμυρικά έργα υποδομής και αποτελεσματικός καθαρισμός των φρεατίων, να παραμένουν το μεγάλο ζητούμενο από μία δημοτική αρχή που αρέσκεται να αυτοθαυμάζεται μέσω του παραμορφωτικού επικοινωνιακού πρίσματος, σε βάρος της αλήθειας και εν τέλει των πολιτών. 

Για την Παράταξη ΤΡΙΚΑΛΑ, ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ.

Ο επικεφαλής

Γιώργος Ηλιάδης”

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης