Ροή Τοπικά

Επίσημο. Πρόεδρος στον “Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης” ο Β. Καραμίντζιος

Επιβεβαιώνεται η αποκάλυψη του trikalavoice.gr (ΕΔΩ) για ορισμό Τρικαλινού στελέχους της Ν.Δ. στην ηγεσία μεγάλου κρατικού οργανισμού.

 

Συγκεκριμένα εκδόθηκε το ΦΕΚ σύμφωνα με το οποίο ορίζεται πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ο δικός μας Βαγγέλης Καραμίντζιος. Ο νεαρός Καλαμπακιώτης, μαθηματικός στο επάγγελμα και με σημαντική διαδρομή στον ιδιωτικό τομέα και στην εκπαίδευση στην Αθήνα, δραστήριος δε και από τα κορυφαία στελέχη της ΟΝΝΕΔ, αναλαμβάνει ένα δύσκολο έργο σε μια κρίσιμη στιγμή που αναμένεται να τρέξουν πολλά νέα προγράμματα ανακύκλωσης.

Ο ίδιος σε δήλωσή του στο trikalavoice.gr το πρωί της Πέμπτης σημειώνει ότι “είμαι έτοιμος να αναλάβω αυτή τη μεγάλη ευθύνη και αποτελεί πρόκληση για μένα να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη που μου έδειξαν τόσο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο συντοπίτης υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας. Λίγα λόγια και πολλή δουλειά από ‘δω και πέρα”.

Αναλυτικά το Δ.Σ. του ΕΛ.Ο.ΑΝ.:

 1. Ευάγγελος Καραμίντζιος, Πρόεδρος ΔΣ,  Μαθηματικός,  με αναπληρωτή το Δημήτριο Βέργαδο, Χημικό Μηχανικό, ως εκπρόσωποι του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
 2. Ιωάννης Παντελεάκης, Τακτικό Μέλος, Διαχειριστής Ακινήτων, με αναπληρώτρια την Αικατερίνη Καπετανάκη, Περιβαλλοντολόγο, ως εκπρόσωποι του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
 3. Χρήστος Κάππας, Τακτικό Μέλος, Μαθηματικός, με αναπληρωτή τον Εμμανουήλ Κουτσογιαννάκη, Φυσικό, ως εκπρόσωποι του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
 4. Παναγιώτης Αλεξανδρής, Τακτικό Μέλος, Πολιτικός Μηχανικός, με αναπληρώτρια τη Βασιλική Νικολοπούλου, Πολιτική Επιστήμονα, ως εκπρόσωποι του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
 5. Αικατερίνη Πετρίτση-Μουράντ, Τακτικό Μέλος, Φαρμακοποιός-πρ. Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, με αναπληρώτρια την Κωνσταντίνα Λεονταρίτου, Οικονομολόγο, ως εκπρόσωποι του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
 6. Γεώργιος Σωτηρόπουλος, Τακτικό Μέλος, Ειδικός Σύμβουλος Υπουργού Εσωτερικών, με αναπληρώτρια τη Στυλιανή Σιαράπη, Ειδική Σύμβουλο Υπουργού Εσωτερικών, ως εκπρόσωποι του Υπουργείου Εσωτερικών.
 7. Δημήτριος Χρόνης, Τακτικό Μέλος, Οικονομολόγος, με αναπληρωτή τον Εμμανουήλ Φραγκούλη, Μηχανολόγο Μηχανικό, ως εκπρόσωποι του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
 8. Νικόλαος Μελετίου, Τακτικό Μέλος, Δήμαρχος Ασπροπύργου, με αναπληρωτή τον Εμμανουήλ Χαιρέτη, Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Ηρακλείου, ως εκπρόσωποι της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.
 9. Παναγιώτης Αγνιάδης, Τακτικό Μέλος, Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, ως εκπρόσωπος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.
 10. Νικόλαος Ασλάνογλου, Τακτικό Μέλος,  με αναπληρωτή τον Γεώργιο Καλλιαμπέτσο,  ως εκπρόσωποι των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.
 11. Νικόλαος Χιωτάκης, Διευθύνων Σύμβουλος, Γεωπόνος, με αναπληρωτή τον Αναστάσιο Κορίλλη, Χημικό, ως εκπρόσωποι του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης