Τοπικά

Επιθεώρηση των έργων στη νέα ε.ο. Τρικάλων-Λάρισας (φώτο)

Με εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς προχωρούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες κατασκευής της νέας οδικής αρτηρίας, συνολικού μήκους 5,5 χλμ. από τον ισόπεδο κόμβο Τερψιθέας έως τον ανισόπεδο κόμβο Ραχούλας, με την οποία  ολοκληρώνεται στο σύνολό του  ο κλειστός αυτοκινητόδρομος που ενώνει τη Λάρισα με τα Τρίκαλα.

 

 

Αυτή την εβδομάδα, όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr κλιμάκιο της ΔΕΔΔΗΕ μαζί με την Διευθύντρια της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Σταυρούλα Καρρά είχαν συνεργασία για τη μετατόπιση  του δικτύου από το έργο .

Έργα εξελίσσονται: στον κύριο τμήμα της αρτηρίας σε συνολικό μήκος 1,1 χλμ. με εκσκαφές, εξυγίανση και κατασκευή επιχώματος, καθώς και στο παράπλευρο δίκτυο και στις δυο κατευθύνσεις της οδού, σε συνολικό μήκος 8,9 χλμ. με εκσκαφές, εξυγίανση και κατασκευή επιχώματος. Παράλληλα, έχουν κατασκευαστεί τα απαραίτητα τεχνικά. Στόχος της Περιφερειακής Αρχής είναι να ολοκληρώσει και να παραδώσει τον νέο δρόμο μέσα στον επόμενο ενάμισι χρόνο, πιθανότατα μέσα στους πρώτους μήνες του 2024. Δείτε εικόνες του trikalavoice.gr για το πως εξελίσσονται τα έργα:

Ε.Ο.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης