Τοπικά

Επικοινωνία Αβραμόπουλου-Τριαντόπουλου. 2 εκ. € επιπλέον για τις αποκαταστάσεις του Daniel

Επιβεβαιώθηκε σήμερα η ικανοποίηση του αιτήματος του εκλεγέντος δημάρχου Δήμου Μετεώρων κ. Λευτέρη Αβραμόπουλου προς την Κυβέρνηση για επιπλέον χρηματοδότηση του Δήμου ώστε να αντιμετωπιστούν οι καταστροφές που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία Daniel.

Το πρωί της Τετάρτης υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης κ. Χρήστου Τριαντόπουλου με τον νέο δήμαρχο και τον ενημέρωσε σχετικά, ότι το αίτημά του γίνεται αποδεκτό και θα δοθούν στον Δήμο Μετεώρων 2 εκ. € επιπλέον του 1.5 εκ. € που είχε αρχικά εγκριθεί, συνολικά δηλαδή 3.5. εκ. €.
Υπενθυμίζεται ότι σε συναντήσεις του με τους αρμόδιους υπουργούς το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο κ. Αβραμόπουλος εξασφάλισε και 1.5 εκ. € επιπλέον από την ΚΑΠ.
Σε δήλωσή του σημειώνει: «Δουλεύουμε συντονισμένα έτσι ώστε από την 1η Ιανουαρίου κιόλας να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας. Σε πρώτη φάση αυτό που θέλουμε είναι να θεραπεύσουμε τις πληγές που άφησε ο Daniel και να αποκαταστήσουμε την πρόσβαση σε όλα τα χωριά. Ζητούμε τη συνεργασία των συνδημοτών μας και δεσμευόμαστε πως γρήγορα θα κάνουμε όλα όσα πρέπει για να βελτιώσουμε τις ζωές τους».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης