Τοπικά

Ευλογία βασιλόπιτας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμπάκας

Το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας, η κοπή της βασιλόπιτας.

Ο διοικητής αυτής Ευάγγελος Τσιορλίδας τόνισε στο χαιρετισμό του: “Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητο, τον πάτερ Δημήτριο Σπυρόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη Χρήστο,τον Περιφερειακό σύμβουλο κ. Γακόπουλο Χρήστο, τον Δήμαρχο Μετεώρων κ. Αλέκο Θεόδωρο, τους Αντιδημάρχους του ΔήμουΜετεώρων, τον Πρόεδρο Αποφοίτων Σ.Μ.Υ. Ν. Τρικάλων κ. Ευάγγελο Στέφο, τον Πρόεδρο Αποστράτων Πυροσβεστών Ν. Τρικάλων κ. Καβάλο Μιχαήλ, τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας μας, τους απόστρατους συναδέρφους καθώς και τους Δόκιμους Αξιωματικούς που παραβρέθηκαν στην κοπή της βασιλόπιτας της Π.Υ. Καλαμπάκας.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον κ. Στέφο Ευάγγελο για την προσφορά στον τυχερό της βασιλόπιτας ενός σετ χαλιών κρεβατοκάμαρας, τον κ. Διονύσιο Γκαντάλη για την προσφορά της βασιλόπιτας και τον κ. Τσίκαρη Νικόλαο για την προσφορά του εξοπλισμού προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση”.

Διαβάστε επίσηςNEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και παρασκήνιο