Τοπικά

Ευχαριστήριο του Διοικητή του Νοσοκομείου προς την Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ Τρικάλων

Ως Διοικητής του Γ.Ν. Τρικάλων θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς την Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ περιοχή Τρικάλων που εδώ και δύο χρόνια αποδεικνύει την άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ νοσοκομείου και ΔΕΔΔΗΕ.

 

Στις 12 Μαρτίου 2022 από τις 07:00 π.μ μέχρι τις 22:00 μ.μ, με συντονισμένες προσπάθειες του ΔΕΔΔΗΕ ολοκληρώθηκε με θετικό αποτέλεσμα η αντικατάσταση των πινάκων μέσης τάσης (Μ.Τ) με πίνακες νέας τεχνολογίας. Δίνεται έτσι η δυνατότητα στο νοσοκομείο να τροφοδοτείται από τρεις πηγές ενέργειας, ώστε ανα πάσα στιγμή να υπάρχει εναλλακτική σύνδεση για την ηλεκτροδότηση του νοσοκομείου.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον προϊστάμενο κ. Βάιο Μπεχλιβάνο με τον οποίο συνεργαζόμαστε όλο το διάστημα για την εξασφάλιση του στόχου, τους αφανείς ήρωες υπογείων και εναεριτών και συνολικά το τεχνικό προσωπικό που εργάστηκαν με ζήλο και κίνδυνο για την επίτευξη του στόχου.

Η καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ νοσοκομείου και ΔΕΔΔΗΕ φέρνει θετικά αποτελέσματα ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Στην όλη προετοιμασία του εγχειρήματος, καθοριστικό ρόλο διαδραμάτισε η τεχνική υπηρεσία του νοσοκομείου (προϊστάμενος και υπάλληλοι) για τους οποίους πέρα από την ευγνωμοσύνη μου εκφράζω και το σεβασμό μου.

Είμαι υπερήφανος που συνεργάζομαι μαζί τους.

 

  Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

                                                                        του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων  

                                                                             ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης