Τοπικά

Ηλεκτρονική διαβούλευση στον Δήμο Τρικκαίων για την προσβασιμότητα στην πόλη

Σχέδιο χωρίς τίτλο - 1

Πώς θέλουμε να κυκλοφορούν πεζοί, εμποδιζόμενα άτομα και άτομα με αναπηρία στα Τρίκαλα; Πώς θα εξασφαλιστεί με τον καλύτερο τρόπο η προσβασιμότητα στους υπαίθριους δημόσιους κοινόχρηστους χώρους, στα δημόσια κτήρια ή στα κτήρια που στεγάζουν δημόσιες υπηρεσίες και άλλες χρήσεις;

 

Απαντήσεις για αυτό θα δώσουν, το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας(Σ.Α.Π.), που συντάσσει ο Δήμος Τρικκαίων, αλλά, πρωτίστως, οι ίδιοι οι πολίτες.
Με τη δημόσια (ηλεκτρονική) διαβούλευση, κάθε τρικαλινός/ή μπορεί να καταθέσει τις απόψεις του για τι μπορεί και το τι πρέπει να γίνει για την προσβασιμότητα όλων στην πόλη.
Ο Δήμος Τρικκαίων συντάσσει Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.), προκειμένου οργανωμένα να παρέχει στους δημότες και επισκέπτες του ένα σύνολο διαμορφώσεων, επεμβάσεων και κατασκευών που στοχεύουν στην εξασφάλιση της προσβασιμότητας εντός των διοικητικών του ορίων.

Ο Δήμος Τρικκαίων έχει ήδη κατασκευάσει δεκάδες ράμπες σε διάφορα σημεία της πόλης, έχει εντάξει την προσβασιμότητα σε όλα του τα νέα έργα (ανάπλαση Ληθαίου, πλατείες, Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου κ.α.) αλλά η γνώμη των πολιτών αποτελεί μια πολύτιμη συνεισφορά για θέμα ουσίας: τη βελτίωση της προσβασιμότητας.
Η σχετική ηλεκτρονική διαβούλευση βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων (www.trikalacity.gr) και στο σχετικό banner ή στον σύνδεσμο https://questsurveys.questionpro.com/sap-dimou-trikkaion

Τα αποτελέσματα της διαβούλευσης θα ληφθούν υπόψη στον τελικό σχεδιασμό του
σχεδίου της αστικής προσβασιμότητας στον Δήμο.
Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου διαρκεί λιγότερο από 5 λεπτά.

Δυνατότητα συμμετοχής έως 28/12/2022

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης