Τοπικά

Ηλιάδης: “Ανεύθυνοι, κυνικοί και επικίνδυνοι”

Θέλουμε να μιλήσουμε για το σήμερα και το αύριο των χωριών και της πόλης του Δήμου μας, πως και ποια έργα πρέπει να τελειώσουν, ποιες είναι οι προτεραιότητες για την επόμενη μέρα των καταστροφικών εννέα χρόνων της απερχόμενης Δημοτικής Aρχής. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.

 

 

Και φυσικά είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε στις προκλήσεις και την προσπάθεια εξαπάτησης των δημοτών.

Συγκεκριμένα:

Διαβάζουμε στον τοπικό Τύπο ότι η Δημοτική Αρχή κάλεσε την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας να εγκρίνει το χώρο πρώην κλινικής,  στο οποίο ο Δήμος Τρικκαίων  σχεδιάζει να στεγάσει προσωρινά οικογένειες πλημμυροπαθών.

Ανευθυνότητα; Άγνοια; Εμπαιγμός;

Ότι και να ισχύει είναι επικίνδυνοι και απαράδεκτοι

Το συγκεκριμένο κτίριο ουσιαστικά στην παρούσα φάση στερείται πραγματικού ιδιοκτήτη καθώς, τυπικά, ανήκει σε μια εταιρεία που τελεί υπό εκκαθάριση, GLOBAL ADVANCED SUPPLY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. και βρίσκεται στην πλατφόρμα Ηλεκτρονικών Πλειστηριασμών από τις 20/5/2023.

Ο πρώτος δε άγονος πλειστηριασμός , με επίσπευση της QQUANT MASTER SERVICER ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Δ.Α.Δ.Π., διενεργήθηκε στις 12/7/2023 και έπεται συνέχεια της αναγκαστικής διαδικασίας εκτέλεσης η οποία έχει αναβληθεί λόγω του μέτρου αναστολής εξαιτίας της θεομηνίας.

Με ποια λοιπόν δικαιοδοσία η απερχόμενη Δημοτική Αρχή διαπραγματεύεται κονδύλια για την ανακατασκευή του εν λόγω ακινήτου;

Η Υπουργός εν γνώσει του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του κτιρίου συμμετέχει στον εμπαιγμό συνανθρώπων μας που βιώνουν το Γολγοθά;

Θα χαρίσουν στον επόμενο ιδιοκτήτη 200-300χιλιάδες ευρώ ή και περισσότερα, χρήματα των φορολογουμένων;

Υπάρχει μίσθωση; Και εάν ναι με ποιόν τρόπο δεσμεύει τον καινούργιο ιδιοκτήτη που θα προκύψει από τον επικείμενο πλειστηριασμό;

Πως ο Δήμος Τρικκαίων επενδύει ουσιαστικά σε ένα ακίνητο, το οποίο ουσιαστικά έχει ιδιοκτησιακό καθεστώς στον αέρα;

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2016 κρίθηκε ακατάλληλο από την Ύπατη Αρμοστεία για την στέγαση των προσφύγων που φιλοξενούνταν στα Τρίκαλα.

Συνεχίζουν τις επικοινωνιακές φιέστες χωρίς καμία ντροπή και ενσυναίσθηση.

Σήμερα κιόλας οι πολίτες και κυρίως οι άστεγοι πλημμυροπαθείς περιμένουν ξεκάθαρη απάντηση.

Πραγματικά είναι ανεύθυνοι , κυνικοί και επικίνδυνοι.

Οι πολίτες πιστεύουμε ότι έχουν καταλάβει.

Είμαστε βέβαιοι ότι  θα επιλέξουν τη δυνατότητα να γίνουν ουσιαστικές πράξεις με ιεράρχηση, οικονομία, χωρίς σπατάλες, έτσι ώστε την επόμενη μέρα να γίνουν τα χωριά και η πόλη μας ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης