Τοπικά

Ημερίδα- προληπτική παρέμβαση με τον Καθηγητή Πνευμονολογίας Κ. Γουργουλιάνη στους Γόμφους τον Οκτώβριο

Την Κυριακή  23/10/22 συνδιοργανώνεται από το Κ.Υ. Πύλης, τον Δήμο Πύλης, την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία , την Πνευμονολογική Κλινική Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, ημερίδα-συμβουλευτική προληπτική παρέμβαση με τον Καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Γουργουλιάνη.

 

 

Έτσι στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Καθηγητή κ. Γουργουλιάνη με τίτλο: «Πλησιάζοντας το τέλος της πανδημίας».

Εν συνεχεία μετά την ομιλία θα πραγματοποιηθούν από τους συνεργάτες του Καθηγητή και από την Πνευμονολόγο κ. Περλεπέ Γαρυφαλλιά  δωρεάν σπιρομετρήσεις.

Η σπιρομέτρηση είναι η συνηθέστερη εξέταση που διενεργείται στα πλαίσια του λειτουργικού ελέγχου της αναπνευστικής λειτουργίας. Χρησιμεύει τόσο στη διάγνωση όσο και στην παρακολούθηση αρκετών παθήσεων του αναπνευστικού συστήματος.

Ο Συντονιστής Διευθυντής του Κ.Υ. Πύλης Ιωάννης Κουτσονάσιος δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον Καθηγητή κ. Γουργουλιάνη, έναν επιστήμονα εγνωσμένου κύρους, που θα είναι ο κεντρικός ομιλητής  στην ημερίδα που συνδιοργανώνουμε την Κυριακή 23/10/22 στο πρώην Δημαρχείο Γόμφων-Πύλης. Για την καλύτερη  εξυπηρέτηση των πολιτών που θα πραγματοποιήσουν σπιρομέτρηση να προηγηθεί ραντεβού στο Κ.Υ. Πύλης και στο τηλ: 2434350030».

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης