Τοπικά

Η ΔΑΚΕ Νοσοκομείου Τρικάλων για τις προσλήψεις γιατρών

Με αφορμή την παρέμβαση της συντονιστικής επιτροπής του τμήματος υγείας του Σύριζα σχετικά με το όψιμο ενδιαφέρον που δείχνουν για την πρόσληψη ιατρικού προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, θέλουμε να ενημερώσουμε τους εργαζομένους του Νοσοκομείου και τους συμπολίτες μας πως:

  1. Αν ήθελαν να προσλάβουν τους Ιατρούς που ισχυρίζονται, γιατί δεν το έκαναν στα τέσσερα χρόνια που ήταν στην εξουσία λαμβάνοντας τα αναλογούντα εύσημα από όλους μας;
  2. Γιατί η προκήρυξη έγινε το καλοκαίρι του 2019 μετά τις ευρωεκλογές όπου όλοι γνώριζαν ότι θα φύγουν από την κυβέρνηση;

 

Το θράσος, η υποκρισία και το ψέμα περισσεύουν σε τέτοιου είδους ανακοινώσεις. Νομίζουν μάλλον πως απευθύνονται σε ανθρώπους ανόητους. Θέλουμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας ότι είμαστε αρωγοί στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Νοσηλευτικού Ιδρύματος, αρκεί αυτή να γίνει οργανωμένα και με επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο, βάσει εισηγήσεων από τα αρμόδια όργανα. Διαφορετικά θα συμβεί το Βατερλό της δικής τους θητείας·  με κλινικές να υπολειτουργούν και με την “παγκόσμια πρωτοπορία” να λειτουργεί επί τρία συναπτά έτη τμήμα, μόνο με μία Προϊσταμένη νοσηλεύτρια, χωρίς Ιατρικό ή λοιπό προσωπικό και φυσικά χωρίς ασθενείς.

Τέλος θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους πως για τα τελευταία δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο θα γίνει ό,τι προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία και τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα προκειμένου να λάμψει η αλήθεια, και αν προκύψουν ευθύνες, να αποδοθούν εκεί που πρέπει.

Με τιμή

ΔΑΚΕ Νοσοκομείου Τρικάλων.

Διαβάστε επίσηςNEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και παρασκήνιο