Τοπικά

Η δικηγόρος Μαρίνα Καραμέτου-Στοφόρου υποψήφια με την “Επανεκκίνηση” του Σακκά

Η γνωστή δικηγόρος των Τρικάλων Μαρίνα Καραμέτου-Στοφόρου κάνει το πρώτο της βήμα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και κατέρχεται υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την “Επανεκκίνηση” του Νίκου Σακκά.

 

 

Απόφοιτη της Νομικής  Σχολής  του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και δικηγόρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων, από το 1997. Με το πέρας των σπουδών της εγκαταστάθηκε στα Τρίκαλα και αρχικά εργάστηκε στο δικηγορικό γραφείο του πατέρα της, Βασιλείου Καραμέτου. Εκλέχτηκε αιρετό μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων, στις εκλογές του 2011. Η πρώτη της επαφή με την τοπική αυτοδιοίκηση ήταν ως συνεργαζόμενη δικηγόρος Καποδιστριακών Δήμων. Ασχολήθηκε κυρίως με το εργατικό δίκαιο και εκπροσώπησε σχεδόν το σύνολο των εργατικών σωματείων Δήμου Τρικκαίων, Δήμου Καλαμπάκας, Δήμου Φαρκαδώνας, Αντιπεριφέρειας Τρικάλων, Χρονίων Παθήσεων και Νοσοκομείου Τρικάλων. Από το έτος 2014 εργάζεται ως νομικός σύμβουλος του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων. Είναι παντρεμένη με τον ψυχίατρο Περικλή Στοφόρο, επικεφαλής του κέντρου ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΕ και μητέρα δυο ενήλικων κοριτσιών, της Κατερίνας και της Στεφανίας.Μάχιμη δικηγόρος από το 1997 έχει διακριθεί στο Αστικό Δίκαιο εκπροσωπώντας δεκάδες σωματεία του ν. Τρικάλων, ενώ την τελευταία 10ετία είναι η νομική σύμβουλος του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.

Όπως έχει αναφέρει κατά καιρούς σε αυτό το επαγγελματικό και οικογενειακό στάδιο της ζωής μου, δεν επιζητά ούτε να γίνει γνωστή ούτε να προσπορίσει επαγγελματικό όφελος από την απασχόληση. Φιλοδοξεί να μεταφέρει στο Δήμο την νομική  της κατάρτιση, την εμπειρία στη δημόσια διοίκηση ως νομικού συμβούλου του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, αλλά και την εμπειρία ζωής, έτσι ώστε να συνδράμει στο να γίνει η πόλη μας, αυτή που θέλει να ζει ο δημότης και ανυπομονεί να δει ο επισκέπτης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης