Τοπικά

Η κοπή πίτας του Γ΄ΚΑΠΗ του Δ. Τρικκαίων

Σε κλίμα γιορτινό και αισιόδοξο τα μέλη του Γ’ Παραρτήματος Κ.Α.Π.Η. έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα τους. Οι ωφελούμενοι/ες είχαν την ευκαιρία να ανταμώσουν όλοι μαζί να διασκεδάσουν, να ανταλλάξουν ευχές και να απολαύσουν διάφορα εδέσματα προσφορά της συντονιστικής επιτροπής του Γ’ ΚΑΠΗ.

 

Παραβρέθηκαν η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Δήμητρα Νάτσινα, ο αντιδήμαρχος Ανταποδοτικών Υπηρεσιών Δημήτρης Παζαΐτης και o Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ κος Χρήστος Μπλουγούρας, οι οποίοι μαζί με τις ευχές τους αναφέρθηκαν στη διάθεση της νέας δημοτικής αρχής για στήριξη με κάθε τρόπο στους ανθρώπους της «τρίτης ηλικίας» μέσα από τον θεσμό των ΚΑΠΗ. Σημείωσαν, επίσης, την ενίσχυση των δράσεων, ώστε τα μέλη να παραμένουν ενεργά, αυτόνομα και ισότιμα άτομα της τοπικής κοινωνίας, ως βασική προτεραιότητα της δημοτικής αρχής και του Δημάρχου Νίκου Σακκά.

Μία από τους τυχερούς της πίτας, η κ. Γκέλυ Παλλαντζά, μέλος της συντονιστικής επιτροπής του Ε’ παραρτήματος, κέρδισε μία μονοήμερη εκδρομή.

Τα μέλη ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ετήσιο χορό όλων των παραρτημάτων που θα γίνει την Τσικνοπέμπτη στο κοσμικό κέντρο «Πύλης Μέγαρο».

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης