Τοπικά

Η Πλαστάρα Ευαγγελία από Αρματολικό επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”

Μία αξιόλογη προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” έλαβε χώρα και επίσημα, καθώς η Πλαστάρα Ευαγγελία έδωσε τα χέρια με τον Θεόδωρο Χήρα και συμπορεύονται στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

 

 

Η Ευαγγελία κατάγεται από το όμορφο Αρματολικό. Είναι παντρεμένη με τον Ηλία Τσαρούχα και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Είναι απόφοιτη της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομίας, ενώ επί σειρά ετών εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Η ίδια με αφορμή την υποψηφιότητά της δήλωσε…. << Θαυμάζω παθολογικά τον ορεινό μας όγκο και υπεραγαπώ το Αρματολικό. Σκοπός της ενασχόλησής μου με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι η θέληση μου να προσφέρω και εγώ από την πλευρά μου ώστε να αναβαθμιστεί η καθημερινότητα των κατοίκων του Αρματολικού. Τα προβλήματα πολλά και διαχρονικά, όμως με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα μπορούμε να θέσουμε την ευρύτερη περιοχή σε τροχιά ανάκαμψης, ευημερίας και προόδου. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο συνδυασμός “Πορεία στο Μέλλον” ήρθε για να φέρει την ανανέωση και την μεγάλη αλλαγή στον Δήμο Πύλης. Είναι χρέος μας να βάλουμε φρένο στην στασιμότητα των τελευταίων ετών.

Θέτω λοιπόν τον εαυτό μου στην κρίση των συγχωριανών μου και επισήμως. Για ένα καλύτερο μέλλον! Για το Αρματολικό μας! Για την ορεινή μας Πατρίδα! >>

Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας δήλωσε…. << Είμαι πολύ ικανοποιημένος που διακρίνω αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα στα λεγόμενα της Ευαγγελίας. Διαθέτει αστείρευτη θέληση για προσφορά στα κοινά και τεκμηριωμένη άποψη. Γυναίκα εργατική, υπεύθυνη, συγκροτημένη, μεθοδική και φιλότιμη. Έχει μάθει στα δύσκολα και ξέρει να βρίσκει λύση σε κάθε πρόβλημα.

Η Ευαγγελία θα είναι υποψήφια για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Αρματολικού.

Ευαγγελία καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία! >>

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης