Τοπικά

Η συγκινητική ανάρτηση στήριξης της Κάκλα στον Ηλιάδη

Με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό κείμενό της η άλλοτε αντιδήμαρχος και διευθύντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Βάσω Κάκλα αναφέρεται στην υποψηφιότητα του ανιψιού της Γιώργου Ηλιάδη με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

 

Γράφει: “Ανακοινώθηκε υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στα Τρίκαλα ο αγαπημένος μου ανιψιός Γιώργος Ηλιάδης. Μοναχοπαίδι του αδελφού του άνδρα μου Προκόπη Ηλιάδη, φιλολόγου και σχολικού συμβούλου και της Ελένης Σίμου Ηλιάδη, συμβολαιογράφου. Ο Γιώργος έχασε μικρό παιδί και τους δύο γονείς του. Δεν έχασε όμως τη δύναμη να σταθεί δυνατά στα πόδια του, να γίνει ένας επιτυχημένος αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας και να δημιουργήσει ένα δυνατό όνομα στον τομέα της ασφάλισης και των μεσιτικών αλλά και ένα σοβαρό προφίλ στον τομέα της εστίασης, με μια σειρά επώνυμων καταστημάτων στη πόλη των Τρικάλων. Διακρίνεται για την ευγένειά του, την προσήνειά του, την εργατικότητα και την επιμονή στην επιτυχία των στόχων του και είναι πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία Η ένταξή του στο ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ έγινε σε πολύ νεαρή ηλικία και είναι συνέχεια μιας οικογενειακής παράδοσης που συνεχίζεται αδιάκοπα. Σ’ αυτόν τον αγώνα είμαστε μαζί του όλοι συγγενείς και φίλοι που τον αγαπάμε και τον πιστεύουμε γιατί έχει πολλά να προσφέρει.
Καλή δύναμη Γιώργο μου! Είμαι βέβαιη ότι θα δώσεις έναν αγώνα δυνατό, έντιμο και ευπρεπή, πιστό στα ιδεώδη της Δημοκρατίας, της ισονομίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης και θα είσαι πάντα δυνατός υποστηρικτής των νέων ανθρώπων που δικαιούνται ένα μέλλον ελπιδοφόρο και ευοίωνο.
Καλό αγώνα και καλή επιτυχία στο ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και σε σένα προσωπικά”!

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης