Τοπικά

Η 2η Γιορτή της Πρασοτηγανιάς στην Φιλύρα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η 2η Γιορτή της Πρασοτηγανιάς την Δεύτερη Ημέρα των Χριστουγέννων την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, στην Φιλύρα, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Φιλύρας όπου συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος, απολαμβάνοντας την γιορτή κάτω από μία ηλιόλουστη ημέρα.

 

 

Η αυλαία της εκδήλωσης άνοιξε με χαιρετισμό της Προέδρου της Τ.Κ. Φιλύρας  κ. Ευαγγελίας Βαμπούλα η οποία καλωσόρισε τον κόσμο και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά.

Χαιρετισμό έκανε και ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας που καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και ευτυχές το Νέο Έτος και δεσμεύτηκε την Κατασκευή από τον Δήμο περίφραξης στο παρκάκι του Χωριού.

Χαιρετισμό έκανε και η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Δήμητρα Νάτσινα.

Επίσης τα παιδιά της Φιλύρας  του Δημοτικού Σχολείου τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια (τα κάλαντα ,Αρχιμηνιά και Αρχιχρονιά), ενώ ο Άη΄Βασίλης από νωρίς ήρθε φέτος στην Φιλύρα και μοίρασε δώρα στα παιδιά.

Παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Μαράβας η Αντ/ρχης Υγείας κ. Δήμητρα Νάτσινα, οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης, Οικονομικών κ. Μάκης Παπαγεωργίου, Έργων κ. Κων/νος Ούτρας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Χρήστος Νάκος, κ. Σωτήρης Αγγέλης, ο επικεφαλής της Μείζονος Αντ/σης του Δήμου Πύλης κ. Θεόδωρος Χήρας, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Θεόδωρος Χήρας, κ. Νίκος Μπουρλιός, κ. Έφη Μπλαντζώνη , κ. Ευάγγελος Θέος, ο Τ.Σ. κ. Κων/νος Πλαστήρας, ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων κ. Δημ. Ιωάννου,  η Πρόεδρος της Τ.Κ. Φιλύρας κ. Ευαγγελία Βαμπούλα  και ο Πρόεδρος του Κ. Σ. Πύλης κ. Αθανάσιος Μανούρας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης