Τοπικά

Η 34η Γιορτή Γερόντων στην Πιαλεία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Γερόντων στην Πιαλεία την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στο Καφενείο του κ. Ντόκα, που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πιαλείας (ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΥΣΕΙΟΥ) παρουσία αρκετών ανθρώπων  της Τρίτης Ηλικίας και του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Μαράβα, των νέο  εκλεγέντων δημοτικών Συμβούλων κ. Χρήστου Μπακάλη ,κ. Γεωργίου Καπέλου, κ. Χρήστου Νάκου και Δημ. Καλαντζή.

 

Η εκδήλωση άνοιξε με σύντομη ομιλία της Προέδρου του Συλλόγου κ. Χριστίνας Ζορμπά που καλωσόρισε τον κόσμο και τους επισήμους, λέγοντας τα εξής ..Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα των Ανθρώπων της Τρίτης Ηλικίας  μετά από τριετή απουσία  λόγω των γνωστών γεγονότων της πανδημίας, για να χαρούμε με τους Ηλικιωμένους συνανθρώπους μας  στην Πιαλεία την γιορτή την κάνουμε για 34 Χρόνια.

Κατόπιν έγινε η βράβευση  -έπαινο μακροζωίας στον γεροντότερο  του Χωριού μας κ. Δημήτριο Παπαναστασίου , την βράβευση έκανε ο Δήμαρχος κ. Κώστας  Μαράβας .

Στην συνέχεια έγιναν οι βραβεύσεις των μαθητών της Πιαλείας που πέτυχαν στις πρόσφατες Πανελλήνιες Εξετάσεις στα Α.Ε.Ι και  Τ.Ε.Ι.

Επίσης βραβεύτηκε ο επί χρόνια προσφορά στα κοινά της Πιαλείας σαν μάγειρας ο κ. Βασίλειος Δημ. Καλαντζής.

Να σημειώσουμε ότι παράλληλα με τις βραβεύσεις δόθηκε δώρο ένα βιβλίο «Ποιητική Συλλογή»   (ΘΥΜΗΣΕΣ)  από τον κ. Στέφανο Ντάκο.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης