Τοπικά

Η JYSK στηρίζει τη Θεσσαλία  

Η JYSK, η μεγάλη αλυσίδα με όλα τα είδη για το σπίτι από τη Δανία, στηρίζει έμπρακτα τη Θεσσαλία αποστέλλοντας βοήθεια στις πληγείσες περιοχές και παρέχοντας ειδική μείωση τιμής σε όλους τους κατοίκους της.

 

 

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και σήμερα διαθέτει 56 καταστήματα στη χώρα μας, εκ των οποίων 4 στη Θεσσαλία (2 στη Λάρισα, 1 στα Τρίκαλα και 1 στο Βόλο). Η JYSK είναι μια παγκόσμια εταιρεία που δραστηριοποιείται σε 48 χώρες αλλά ταυτόχρονα, μέσω των άνω των 3.300 καταστημάτων της σε όλο τον κόσμο, διατηρεί ζωντανή την επαφή και την αλληλεπίδραση με τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες τα καταστήματά της αποτελούν μέρος. Ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε παρά να συμμετέχει στην προσπάθεια αντιμετώπισης των πολλών προβλημάτων που προέκυψαν από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία στέλνοντας ένα φορτηγό γεμάτο με στρώματα, βάσεις κρεβατιών και κλινοσκεπάσματα για την κάλυψη αναγκών στα Καλύβια και την Φαρκαδόνα.  Κατά την παράδοση των ειδών που έγινε στις αποθήκες του ΟΣΕ στα Τρίκαλα, παρών από πλευράς του Δήμου Τρικκαίων ήταν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κος  Παναγιώτης Ντιντής ενώ από πλευράς JYSK η κυρία Βάσω Γκαλή, District Manager και οι κύριοι Παντελής Σκανίκας, Retail Store Supporter και Σάκης Φάλλιας, Store Manager JYSK Τρικάλων.

«Η JYSK προσπαθεί να αναζητά συνεχώς ευκαιρίες για δημιουργία αξίας σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Με αίσθημα ευθύνης για τη δοκιμασία που αντιμετωπίζει η Θεσσαλία, η εταιρεία μας συμβάλλει στην πανελλαδική προσπάθεια ανοικοδόμησης των περιοχών που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες» δήλωσε ο Country Director Ελλάδας, Ουγγαρίας και Αυστρίας Sandor Szimeiszter.

Ταυτόχρονα, από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου και έως τις 31 Οκτωβρίου η JYSK θα παρέχει επιπλέον μείωση τιμής 15% στο σύνολο των προϊόντων της, αποκλειστικά για τα καταστήματα JYSK Λάρισας, Τρικάλων και Βόλου.  Στη Λάρισα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία το κατάστημα στην Καραμανλή ενώ το κατάστημα στη Γιάννουλη παραμένει κλειστό λόγω των εκτεταμένων ζημιών από τις πλημμύρες. Το κατάστημα του Βόλου είναι προσωρινά κλειστό και γίνονται προσπάθειες να λειτουργήσει ξανά σύντομα ενώ χωρίς προβλήματα λειτουργεί το κατάστημα στα Τρίκαλα.

 

*Η ενέργεια ισχύει μόνο για τα καταστήματα της Θεσσαλίας (Λάρισα, Βόλος, Τρίκαλα). Δικαιούχοι είναι όλοι οι κάτοικοι της Θεσσαλίας. Η έκπτωση δεν ισχύει για αγορές εντός των καταστημάτων Λάρισας, Βόλου και Τρικάλων για τις οποίες ζητείται παράδοση σε περιοχές εκτός Θεσσαλίας. Το 15% αφαιρείται στο ταμείο, δεν αναγράφεται στις τιμές και είναι επιπλέον των προσφορών. Δεν ισχύει συνδυαστικά με κουπόνια Vodafone, άλλα κουπόνια ή άλλες ενέργειες που περιλαμβάνουν επιπλέον έκπτωση στο σύνολο των αγορών. Ισχύει μόνο για αγορές εντός των καταστημάτων και όχι για διαδικτυακές αγορές. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της JYSK.  Ισχύει και για επαγγελματίες πελάτες με έδρα εντός της περιφέρειας Θεσσαλίας και για αγορές έως 3.000 ευρώ και για έως 30 τεμάχια ανά είδος. Για αγορές από 3.000 ευρώ και άνω και/ή για αγορές άνω των 30 τεμαχίων ανά είδος θα πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία με το τμήμα εταιρικών πελατών (Β2Β).

 

 

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης