Τοπικά

Θανάσης Λιούτας: Για τον Νέο Νόμο του Υπουργείου Ανάπτυξης στο βήμα της Ολομέλειας

Για το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων μίλησε ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας, από το Βήμα της Ολομέλειας. Πρόκειται για τις νέες ρυθμίσεις που έρχονται αναφορικά με την προσέλκυση επενδύσεων για τη δημιουργία και τη λειτουργία των Επιχειρηματικών Πάρκων.

 

Ειδικότερα ο Τρικαλινός Βουλευτής στην ομιλία του τόνισε τη μεγάλη σημασία, την οποία έχει η ανταγωνιστική λειτουργία των Επιχειρηματικών Πάρκων για τον τομέα των επενδύσεων, «τόσο για τις πολλές, μεγάλες και πάρα πολύ σημαντικές  ξένες επενδύσεις , οι οποίες ήρθαν και έρχονται στην πατρίδα μας, όσο και για τη δική μας εγχώρια βιομηχανία και επιχειρηματικότητα».

 

Ο Θανάσης Λιούτας υπογράμμισε ότι τα νέα κίνητρα, τα οποία θεσπίζονται ανταποκρίνονται στον πολύ σημαντικό στόχο της προσέλκυσης των επενδύσεων και της ενίσχυσης των εθνικών παραγωγικών μας διαδικασιών.

 

Επιπρόσθετα ο κ. Λιούτας εστίασε στην πολιτική της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τη στήριξη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων μέσα στη δύσκολη συνθήκη που δημιουργεί η ενεργειακή κρίση, καθώς και σχετικά με τον στόχο της ανάπτυξης, ο οποίος επιτυγχάνεται, μέσα από τη «σκληρή εργασία και την προσήλωσή μας στον στόχο, η Ελλάδα της κρίσης να μετατρέπεται στη χώρα των επενδύσεων», όπως ο ίδιος ο Βουλευτής ανέφερε συγκεκριμένα.

 

«Ακούμε προσεκτικά και πορευόμαστε με συνέπεια και με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. Με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς, της εργασίας, των εργαζομένων και ολόκληρης της κοινωνίας», δήλωσε ο Θανάσης Λιούτας.

 

Να σημειωθεί επίσης ότι από το βήμα της Βουλής, ο Τρικαλινός Βουλευτής ασφαλώς χαιρέτισε και την κατάθεση της τροπολογίας με θέμα την ψήφιση της ενίσχυσης για τους αγρότες, ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ, για αγορά λιπασμάτων.

 

«Η στήριξή μας μεταφράζεται πάντοτε σε πράξεις. Σήμερα μάλιστα με τροπολογία στο νομοσχέδιο ψηφίζεται και η στήριξη προς τους αγρότες μας, ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ, για την αγορά λιπασμάτων. Πριν λίγο καιρό ο Πρωθυπουργός μας εξήγγειλε το μέτρο αυτό από το βήμα της ΔΕΘ και άμεσα βλέπουμε το μέτρο αυτό να υλοποιείται», δήλωσε ο Θανάσης Λιούτας από το βήμα της Ολομέλειας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης