Ροή Τοπικά

“Θα ψήσουμε ξανά…”. Περιμένοντας την επανεκκίνηση στον “Πλάτανο” στη Μύκανη

Ο Θέμης ο Μπέλλος μας έχει συνηθίσει χρόνια τώρα να μας σερβίρει τα πιο εκλεκτά κρέατα της περιοχής.

Κι αν για ένα εξάμηνο τον χάσαμε… δεν ξεχνάμε!!!… Ο “Πλάτανος” δεν είναι απλά ένα πέρασμα για καλό φαγητό αλλά είναι “προορισμός”. Σήμα κατατεθέν οι σούβλες με το παραδοσιακό κεμπάπ που ψήνονται παραδοσιακά από το… 1981, όταν και η ταβέρνα άνοιξε στο κοινό, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει ιδιαίτερη φήμη για τα εκλεκτά κρέατα με ιδιαίτερες κοπές και ψήσιμο. Απόδειξη πως αν κάποιος θέλει να δημιουργήσει ακόμη και gourmet εστιατόριο στην εξοχή… μπορεί!…

Και ακόμη και με κλειστή κουζίνα λόγω των μέτρων ο Μπέλλος… “ζωγράφισε” ξανά. Έψησε τα εκλεκτά του κρέατα στη φωτιά, στην αυλή και κάτω απ’ τη σκιά του “Πλατάνου”. Γευσιγνωσία ενόψει… επανεκκίνησης. Δε μπορεί, μια μέρα θα ανοίξουμε…


Διαβάστε επίσης