Τοπικά

Θοδωρής Τσίνας. Ο νεαρός Τρικαλινός επιχειρηματίας που διεκδικεί θέση περιφερειακού συμβούλου

Ανανέωση σε όλα τα επίπεδα επιχειρεί ο Κώστας Αγοραστός ο οποίος θέλει να “τρέξει” ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο πρόγραμμα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας την επόμενη 5ετία.

 

Ένα από τα νέα πρόσωπα που επέλεξε ο περιφερειάρχης για αυτή τη νέα εκλογική μάχη είναι ο νεαρός Τρικαλινός επιχειρηματίας Θοδωρής Τσίνας. 

O Θοδωρής Τσίνας γεννήθηκε το 1997 στα Τρίκαλα. Είναι απόφοιτος ΙΕΚ Οινολογίας. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της εμπορίας ποτών και  των logistics. Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Τρικάλων. Μιλάει για “ευκαιρίες που έχουν να κάνουν με επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα παραγωγής, στη χάραξη μιας ενιαίας πολιτικής που θα δίνει την ευκαιρίας στους αγρότες και κτηνοτρόφους να αναζητήσουν, να βρουν και να εφαρμόσουν νέες τεχνικές που θα εξασφαλίζουν την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων τα οποία θα είναι ικανά να προωθηθούν στις αγορές του κόσμου.

Σε αυτή τη νέα εποχή είναι εξαιρετικά σημαντικό να συνδέσουμε, ειδικά στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, τον πρωτογενή τομέα με το συνεχώς και δυναμικά αναπτυσσόμενο τουριστικό προϊόν. Ήπιες μορφές τουριστικής ανάπτυξης με έμφαση στον αγροτουρισμό, είναι ικανές να ενισχύσουν περαιτέρω το εισόδημα των νέων ανθρώπων που θέλουν να μείνουν και να επενδύσουν στον τόπο τους”. 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης